U bent hier: Home / Dance4life: dansen voor massamoord

Dance4life: dansen voor massamoord

by J.L. de Kreek — last modified 04-06-2014 15:31
Opgeslagen onder:

De internationale organisatie dance4life bestaat 10 jaar en viert dat vrijdag in het Concertgebouw in Amsterdam. Dance4life werkt samen met een groot aantal instellingen voor een wereld zonder AIDS door seksuele voorlichting te geven. Topmodel Doutzen Kroes is sinds 2009 ambassadeur van dance4life. Het model is hoogzwanger. In een interview met AD zegt ze: 'Ik hoop wel dat ik het de hele avond volhoud met mijn dikke buik'. Het is te hopen dat het model zichzelf niet voor het hoofd slaat nu zo duidelijk is dat de medicijnen en niet HIV de oorzaak is van AIDS.

Misschien is het de grootste fraude ooit in de medische wetenschap. Het veronderstelde causale verband tussen HIV en AIDS. Alleen aan de naamgeving kan de weldenkende basisarts zien dat HIV niet de oorzaak zijn kan van AIDS. HIV staat voor: humaan immunodeficiëntievirus. Het is een virus. AIDS staat voor: verworven immunodeficiëntiesyndroom. Het is een syndroom. Een virus kan geen syndromen veroorzaken. Een virus veroorzaakt een virusziekte. AIDS is geen virusziekte. AIDS is een syndroom.

 

De medische definitie van een syndroom is: een verzameling van steeds tezamen voorkomende klinische verschijnselen of symptomen. Voorbeelden zijn: syndroom van Gilles de la Tourette), syndroom van Ménière en syndroom van Cushing, cushingsyndroom, syndroom van Down etc. Geen van deze syndromen hebben een virus als oorzaak. Het is een biologisch vaststaand feit dat syndromen niet door een virus veroorzaakt worden. Het AID-syndroom is een cluster van aandoeningen die in willekeurige volgorde manifesteren bij mensen en tot AIDS leiden wanneer de aandoeningen niet normaal behandeld worden.

 

Het AID-syndroom is niet seksueel overdraagbaar. Wel kunnen de verschillend opportunistische aandoeningen die zich manifesteren bij AIDS seksueel of anderszins overgedragen worden. Het typische voorbeeld van AIDS is terug te vinden in het uitgaansleven waar homo's actief met elkaar seksen in de darkroom en daarbij poppers of andere drug gebruiken en geen aandacht besteden aan de gezondheid. Seksueel overdraagbare aandoeningen worden bestreden met antibiotica, wat een aanslag is op het immuunsysteem. Wanneer daarmee wordt doorgegaan ontstaat AIDS. Ander voorbeeld waar mensen AIDS van krijgen is de slechte hygiënische voorzieningen en geen schoonwater en geen gezond eten in Afrika. Dat er bij patiënten met AIDS ook HIV gevonden wordt is vanzelfsprekend.

 

Iedereen kan spontaan HIV krijgen. De hoogzwangere. Doutzen Kroes kan 'as we speak' HIV hebben, louter omdat ze zwanger is. Stress kan een oorzaak zijn waarom iemand HIV krijgt. Te lang in de zon zitten kan ook HIV leveren. HIV is een 'passenger virus'. Een onschuldig virus wat door het lichaam vanzelf opgeruimd wordt. Dat er geen causaal verband bestaat tussen HIV en AIDS in de zin dat HIV de oorzaak van AIDS is, staat reeds in 1984 bewezen in het vooraanstaande wetenschappelijke tijdschrift Science. In het artikel van de grote Aids-wetenschapper Robert Gallo. Dat Robert Gallo publiekelijk in strijd met zijn eigen onderzoeksdata beweert dat HIV wél de oorzaak is van AIDS en dat zijn Hiv-test dit bewijst, toont aan hoe diep de corruptie zit.

 

De Hiv-test van Gallo bewijst dat iemand anti-lichamen tegen HIV in het bloed heeft. Anti-lichamen zijn geen bewijs van een ziekte verwekkende kiem in het lichaam. De anti-lichamen ruimen de ziektekiem immers op. De vondst van HIV anti-lichamen bij een mens bewijst dat het immuunsysteem gezond is. Eerst wanneer een ziekte verwekkende kiem zonder antilichamen in het menselijk lichaam gevonden wordt en de persoon is ook ziek zoals koorts, dan is er pas een kwestie aan de hand.

 

Het gepropageerde causale verband tussen HIV en AIDS is het meest gore bedrog denkbaar. Nederlandse artsen doen mee aan deze fraude. Zoals Joep Lange die overal lobbyt voor geld om zijn AIDS projecten te financieren. Bij AIDS draait het om geld voor de onderzoekers. Voor de patiënt is in de regel gezond leven voldoende om van HIV verlost te zijn.  De medicijnen van de pharmachemie die men slikt na de diagnose HIV staan garant voor AIDS. Freddie Mercury is op deze wijze vermoord.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus