U bent hier: Home / Dansen met Esther Voet

Dansen met Esther Voet

by J.L. de Kreek — last modified 11-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Esther Voet had beter kinderen kunnen nemen. Nu moet ze als kinderloze juf naar de gevangenis omdat zij haar leven heeft ingezet om de schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging aan het oog van het publiek ontrokken te houden. Esther Voet houdt geen rekening met de Tweede Generatie. Met hoofdletters geschreven want de Tweede Generatie neemt de misdaden van Zion persoonlijk. Esther Voet heeft kennelijk te veel naar Saturnus gekeken, dankzij de sterrenwacht die haar opa (op 80-jarige leeftijd) had gebouwd.

Esther Voet is schuldig aan een extreem zieke vorm van bedrog en corruptie. Omdat Esther Voet diep geworteld is in het Zionisme kan het niet anders dan dat haar de geschriften en andere producties van de Zionistische helden van Geert Wilders bekend zijn. Dat deze Zionistische helden van Wilders in hun geschriften oproepen tot het vermoorden van Joden en aanzetten tot Jodenhaat en antisemitisme is één van de feiten die door Esther Voet gewoonlijk beroepshalve persoonlijk openbaar gemaakt had moeten zijn om niet voor de kwalificatie “moffenhoer” in aanmerking te komen.

Deze kwalificatie die niet lichtvaardig mag worden geplakt op een prominente vertegenwoordiger van het Zionisme is Esther Voet op het lijf geschreven. De Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging zijn persoonlijke initiatieven van particulieren. De Tweede Wereldoorlog is niet de oorlog van het Duitse volk tegen de Joden of de mensheid. Hitler blijkt zelfs een goed woordje gedaan te hebben voor 'Ebenburtige' Joden. De Jodenvervolging is niet uitgevonden door het Duitse volk. De Jodenvervolging is uitgevonden door de Zionisten die na de Franse Revolutie het klassieke antisemitisme geperfectioneerd hebben.

Esther Voet doet haar laatste dansjes in vrijheid. Zij gaat naar de gevangenis. Vrouwenvleugel. Esther Voet bedreigt met haar handlangers Nederlandse magistraten terrorisme gerelateerd om te voorkomen dat de Tweede Generatie uit de school klapt over het zieke Nazisme van de Zionisten. De Zionisten en de Nazi's zijn één en dezelfde groep. Het is de joodse familie Rothschild die de legers van de grote machten bevolen heeft. De Zionistische held van Wilders schrijft dit zelf in zijn dagboeken. Ook schrijft deze held van Wilders en Esther Voet dat Joden vernietigd moeten worden.

De Nazi's zijn te herkennen aan hun Zionisme. Wie der Angriff van Joseph Goebbels erbij pakt ziet Zionisme. Joseph Goebbels was propaganda minister van de Zionisten. De Zionisten adverteerde in der Angriff. De Zionisten waren de volleerde propagandisten en eigenaren van de massamedia. Ook de spoorwegen werden gedomineerd door de Zionisten net als de slavernij. De Zionisten hebben de pogroms losgemaakt in Oost Europa door besturen op aarde aan te zetten tot deelname aan de door Zionisten bedachte “Endlösung der Judenfrage”. Zionisten droomde over aanslagen op Turkije voor het geval de Sultan niet mee zou werken.

Auschwitz is gebouwd door de onderneming IG-farben wat het geesteskind was van de joodse familie Rothschild. IG-farben dus de familie Rothschild leverde ook het gas en BUNA en het geld aan Hitler. Verrassend veel commandanten van Auschwitz blijken een familienaam te bezitten wat een joodse achtergrond verraadt, net als de naam Hitler. Hitler is een naam die in de genealogie welhaast exclusief aan prominente joden gerelateerd wordt. Hitler heeft in Mein Kampf de antisemitische propaganda van de Zionisten overgenomen. In der Angriff wordt reclame gemaakt voor de David Ster en ook blijkt uit der Angriff dat de Nationaal Socialisten onderscheid maakte tussen de gerespecteerde Joden en het valse internationale jodendom.

De schuld van de Duitsers aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah en noodzaak om Holocaustontkenning strafbaar te stellen ligt allemaal vele keren genuanceerder dan Esther Voet wil dat iedereen gehoorzaamt. Het is noodzakelijk de schuld van de Zionisten en dus Israël aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah op tientallen miljoenen Europeanen te herkennen en erkennen en de bijpassende 'wiedergutmachungen' te verhalen op de joodse families die volledig verantwoordelijk zijn voor alle materiële en immateriële schade waaronder tevens begrepen de kosten van rechtsbijstand en invordering.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus