U bent hier: Home / Dansen op lijken

Dansen op lijken

by J.L. de Kreek — last modified 28-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Gisteren was de traditionele dans van de Zionisten op hun zes miljoen Joodse slachtoffers. De Zionisten willen niet dat wordt ontkend dat zij zes miljoen Joden over de kling gejaagd hebben. Ontkennen van het succes van hun misdaden vinden zij Jodenhaat of antisemitisme. Zionisten zijn het creatieve brein van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Meer precies journalisten met Zionistische ambities. Journalistiek en media blijken een hoofdrol te spelen in verband met het voorbereiden, plegen en/of laten begaan van ernstig op mensen gericht geweld waarbij reeds tientallen miljoenen mensen zijn vermoord.

De Holocaust is het project van Zionisten. De plannen zijn bedacht door helden van Wilders die tevens leiding gaven aan de managers van de Holocaust. De Holocaust is bedacht door journalist Theodor Herzl in Parijs op of rond 08 juni 1895. Hij schrijft erover aan de familie die in de oorlog middels de onderneming IG-Auschwitz in bezit heeft. Heldere feiten die iedereen kan controleren in de dagboeken van de held van Wilders die sinds kort integraal online staan. Directeur Hanna Luden van het Centrum Informatie Documentatie Israël zwijgt hierover in alle toonaarden want de documenten bewijzen dat ze leiding geeft aan een terroristische organisatie die met antisemitische insteek deelneemt aan het publiek debat over antisemitisme of Jodenhaat. 

Het goede nieuws is dat geluk bij een ongeluk er geen zes miljoen Joden zijn vergast door de antisemitische vrienden der Zionisten. Erkennen van de feiten willen de Zionisten niet. De Zionisten zijn trots op hun werk. Ze kunnen niet verdragen dat Auschwitz niet de Golgotha is waarvan de Zionisten in 1900 reeds droomde. Vooral dat aan de andere kant van de oceaan in de US of A door de Zionisten al in 1900 werd geschreven over de slachting van zes miljoen Joden in Europa en dat de Zionistische leider Herzl in 1895 reeds zijn idee voor de Holocaust als sluitstuk van de eveneens door hem bedachte Endlösung aan de zogenaamde Koninklijke familie der Joden communiceerde en dat GeenStijl en Jan Roos en Thierry Baudet en Mark Rutte dit gewoon accepteren is opvallend.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus