U bent hier: Home / David Pinto ondersteunt Nazi's

David Pinto ondersteunt Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 21-11-2014 12:00
Opgeslagen onder:

Ook David Pinto, de man waarop de voltallige Geen Stijl redactie zich aftrekt, ondersteunt Nazi's. Kan hij weten dat hij ondersteuning levert aan Nazi's? Ja dat kan hij weten. Het staat tenslotte uitgebreid in joodse kranten en magazines geschreven dat de joden de financiers waren van Adolf Hitler, en dat de orthodoxen misschien wel de grootste supporters waren van de Moffen. Dat niemand dit eerlijke Joodse geluid hoort komt misschien omdat er veel voordeel te trekken valt van de Holocaustfraude.

Joden die srenigenDavid Pinto komt uit Marokko. Dit suggereert dat hij lid is van een Joodse gemeenschap die niet is besmet met het Nazisme. Toch heeft hij in Israël gewoond, zijn ouders volgend. Ook heeft hij gediend in het Israëlische leger wat het Derde Rijk voortzet in het wereld-getto te Palestina. De duizenden pagina's met bewijs dat de Zionisten de gangmakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en Shoah kunnen Pinto niet ontgaan zijn. De bewijzen komen allemaal uit de joodse bibliotheek. Als psycholoog zal hij heel goed weten wat het effect is op de samenleving van de naoorlogse psychologische oorlogsvoering der Zionisten.

Waarom heeft David Pinto het er nooit over? Waarom komt hij niet uit de kast over de Holocaustfraude? Welk belang dient Pinto daarmee? Op Trouw.nl schrijft Pinto dat de islam nog wat kan leren van het Jodendom. Wat dan? Dat de joden andere joden vergassen als Kabbalistisch ritueel voor de kolonisatie van Palestina? Dat weten islamieten allemaal al. Alle moslims zijn bekend met de leugens van de joden. Dus als dat is wat de islam leren kan van de joden kan de wereld nog heel wat verassingen tegemoet zien.

Laat eerst Pinto eens beginnen met wat te leren van het Jodendom. Bijvoorbeeld dat het Jodendom een Joodse Staat verbiedt en assimilatie en emancipatie voorschrijft, iets wat de Zionisten niet blieven. Pinto moet vooral de authentieke teksten eens lezen van de Zionistische helden van Geert Wilders. Herzl en Jabotinsky. Wie dat leest weet waar Hitler zijn ideeën vandaan heeft. Ook zijn geld had Hitler dus van Asjkenazim en Auschwitz was hun eigendom. Hoort iemand David Pinto ergens? David Pinto liegt dat hij barst.

Joden die srenigenIn Trouw schrijft hij dat in het jodendom vier soorten doodstraf worden beschreven, afhankelijk van de overtreding. Joden die zich bijvoorbeeld niet aan de sabbat houden (en bijvoorbeeld werken op die dag) moeten volgens de Thora worden gestenigd. Maar niet één jood, waar ook ter wereld, liegt Pinto, zou heden ten dage het in zijn hoofd halen om dit Thora voorschrift toe te passen. De joden hebben in 1940-1945 ongeveer drie komma drie miljoen andere joden vergast in door henzelf opgetrokken concentratiekampen en gaskamers om Palestina in bezit te krijgen want dat past ook bij de traditie. Voorts mogen joden volgens joden liegen tegen ongelovigen en dat doen joden naar harte lust bewijst de Holocaustfraude en David Pinto in Trouw.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus