U bent hier: Home / Davidster = Nazister

Davidster = Nazister

by J.L. de Kreek — last modified 12-11-2014 08:30
Opgeslagen onder:

De Joden zeggen zelf dat de Nazipropaganda gebaseerd is op wat de Zionisten zeiden en dat de Zionisten niet op de hand van de Joden zijn. Dus waarom twijfelen? De Zionisten zijn geen Joden. De Davidster is geen Jodenster. De Davidster is voor de Joden van geen enkele bijzondere betekenis. Het is een versiersel wat anders dan de Chanoekia niks te betekenen heeft. De Davidster is overgenomen als vlag van het wereld-getto voor de Joden wat de Zionisten in vereniging met de Nazi's gebouwd hebben in Israël.

Het is droevig dat de Zionisten dreigen met 'dire consequences' zodat niemand wil begrijpen dat de Zionisten en Nazi's innig met elkaar samenwerkte om de door de Zionisten bedachte en gefinancierde Holocaust op Zes miljoen Joden te volbrengen. Na de oorlog zijn de Zionisten deze volkerenmoord pathologisch Holocaust gaan noemen alsof de Joden zich ten volle bewust van het naderend eind vrijwillig geofferd hebben in de schoorstenen van de door de financiers van Israël betaalde crematoria.

 

Een aspectje van het hele Holocaustonderwijs wat steeds kennelijk opportunistisch ondergesneeuwd raakt en niet besproken wordt is het feit dat het Concentratiekamp Auschwitz particulier initiatief was van een onderneming van de sponsors van de Knesset – het Israëlisch Parlement. Symbiotisch met de SS tot stand gebracht. Dat de SS symbiotisch samenwerkte met de Zionisten is in 1939 uitgebreid gevierd met een speciale munt en een reeks artikelen in 'Der Angrif' van Joseph Goebels. De bijpassende munt, advertentie, artikelen en cartoons met onderschrift komen niet aan de orde bij en tijds de besprekingen van het Dagboek van Anne Frank door Stichting Anne Frank of zo.

 

 

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus