U bent hier: Home / De borsten van Halina Reijn

De borsten van Halina Reijn

by J.L. de Kreek — last modified 26-07-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Het is zomer dus de publieke omroepen doen alleen nog herhalingen van eerdere programma's tot Matthijs van Nieuwkerk terug is om de youtube-filmpjes te herhalen die iedereen reeds gezien heeft. Het enige bericht met nieuwswaarde wat de publieken omroepen brengt komt uit Ranking the Stars en is dat Halina Reijn mooie borsten heeft, althans dat zegt Sofie van den Enk die niet onderbedeeld imponeert.

Halina Reijn is voorts regelmatig tafelgast bij de Wereld Draait Door. Daar smiert zij met de tafelheer en overige gasten. Halina Reijn is actrice en speelt onder regie van Ivo van Hove. In haar rol laat ze regelmatig haar borsten zie. Daarvan staat bewijs op internet. Valt best mee de schoonheid van de borsten van Halina Reijn. Eerste de beste 'girl netxt door' heeft mooiere tieten. Als ze tussen nu en haar laatste eisprong bezwangerd wordt gaat het snel achteruit met haar tetten, bovendien is ze reeds 38 dus veel tijd heeft ze niet om haar mooie borsten te offeren.

Het trieste aan de borsten van Halina Reijn is dat ze als potentiele melkfrabriekjes van een prominente sterspeelter aan tafel van de Wereld Draait Door, Matthijs van Nieuwkerk behulpzaam is bij en tijdens het afdekken van de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van Jackde Vries en Jort Kelder. Halina Reijn kruipt met haar tieten spreekwoordelijk in bed met Matthijs Goebbels van Nieuwkerk en is dan verbaast dat geen man haar tot nu zwanger geschopt heeft. Tevens haar vriendin die misschien nog mooiere borsten heeft en niet zwanger worden wil, die verkering had met de zoon van de niet afgestudeerde neerlandicus Mathijs van Nieuwkerk die toepasselijk “Kees” is genoemd, en ook vaak met haar blote tieten te zien is, Carice van Houten, zit regelmatig aan de tafel van de Wereld Draait Door.

Het is natuurlijk omdat het erbij hoort, de gezichtjes op TV laten zien, als actrice, alleen kan dat dan niet in een meer sympatieke context? Nu staan de mooie tietjes van de Nederlandse top-actrices prontig het publiek af te leiden van de corruptie van Matthijs van Nieuwkerk in plaats dat ze hun geld waard zijn. Halina Reijn is een ongetemde feeks die niet zwanger worden wil omdat ze dat haar mooie borstjes niet aan durft te doen. Zonder kind blijven haar tieten nog een jaar of wat goed, met kind zijn het zo twee theezakjes waarmee ze geen rol meer krijgen kan. Halina Reijn heeft overigens een moedervlek rechts boven haar schaamstreek.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus