U bent hier: Home / De Correspondent corrumpeert advocatuur

De Correspondent corrumpeert advocatuur

by J.L. de Kreek — last modified 08-11-2013 09:25
Opgeslagen onder:

De Correspondent is het initiatief van Rob Wijnberg & co wat de freelance epistels van oorlogscrimineel Femke Halsema gebruikt als verkoopargument en haar gelegenheid geeft de genocide waaraan zij schuld heeft in de doofpot te houden. De 'crowdfund campagne' voor deze corruptie is gemanaged door de 'public policy advisor and media strategist' van bureau Brandeis.

Bureau Brandeis is het nieuwe bureau van advocaat Christiaan Alberdingk Thijm die weer terug is naar de basis van SOLV, het succesvolle kantoor voor technologie, media & communicatie. Mr. Christiaan Alberdink Thijm heeft zijn kantoor genoemd naar een Amerikaanse jurist en zionist, meneer Louis Dembitz Brandeis. Dat Christiaan deze Brandeis bedoelt blijkt uit zijn tweet met foto van de taart van het portret van deze co-beramer van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

Advocaat mr. Christiaan Alberdingk Thijm zal binnenkort bij de rechtbank namens een coalitie burgers en organisaties zoals KPN, Rob Gongrrijp, de Vereniging voor Strafrecht Advocaten, de NVJ en nog wat prominenten vorderen dat minister Ronald Plasterk iets moet doen tegen de afluisterpraktijken van de NSA.

Omdat Ronald Plasterk en Femke Halsema oorlogscriminelen zijn die net als Bolkestein en Mark Rutte en Matthijs van Nieuwkerk deelnemen aan terrorisme en genocide in Islamitische landen en De Correspondent en personeel daarover zwijgen, weet Christiaan Alberdink Thijm niet dat de afluisterpraktijken waartegen hij vecht voor zijn cliënten terrorisme gerelateerd en dus met een kort geding niet te verhelpen zijn.

Aan de andere kant kan de labbekakkerige manier van informatie voorziening aan het publiek door de medewerkers van De Correspondent en de onderscheidenlijke rollen daaraan vooraf, net als de keuze van Christiaan Alberdingk Thijm voor Brandeis als naam van zijn bureau, bewijs zijn van diepgeworteld antisemitisme en racisme en de kennelijke wil bij betrokkenen de Heilige Zaak waar zowel de Zionisten als Hitler aan werkte te volbrengen.

Omdat de correspondenten van De Correspondent de werk niet doen en zich als gewillige schapen laten indoctrineren met de blatane onzin die zij dagelijks na geiten, zal de zaak van Christiaan Alberdingk Thijm tegen Plasterk òf de zoveelste paniek zet zijn van burgers die niet weten waar ze het zoeken moeten òf symbool politiek van kwaadwillenden die met uitgestreken gezicht de schijn van maatschappelijke betrokkenheid veinzen en feitelijk mollen zijn die het publiek een liederlijke loer draaien.

De kring van personen rond De Correspondent zijn buitengewoon dominant aanwezig op de markt en in de media. Zij worden gepresteerd als deskundig. Voorgesteld als personen van deze tijd. Bewust van de digitale wereld. Alexander Klöpping hoort in dit rijtje thuis. Het zijn mensen die door een chronisch gebrek aan algemeen functioneel digitaal basis onderwijs en voorts een schandalig tekort aan academische nieuwsgierigheid de samenleving op achterstand zetten en in de prak helpen.

Wel overal prominent het woord voeren over maatschappelijk relevante onderwerpen, zonder waarachtig over de noodzakelijke kennis te beschikken is een vaardigheid van de kring van De Correspondent die inmiddels ook anderen corrumpeert. Dat advocaat mr. Christiaan Alberdingk Thijm niet weet dat jurist en zionist Brandeis waarnaar hij zijn fonkel nieuwe advocaten bureau vernoemd heeft een Nazi was is misschien te begrijpen.

Dat De Correspondent echter politiek delinquent Femke Halsema journalistiek laat onderduiken en nog niet ontrafeld heeft dat minister Plasterk waartegen Christiaan Alberdingk Thijm binnenkort procedeert in verband met de afluisterpraktijken oorlogsmisdaden, terrorisme en genicide ondersteunt, is natuurlijk te bizar en doet vermoeden dat die hele kliek feitelijk samenspant met het consortium van burgers, overheden en andere organisaties wat schuld heeft aan de aanslagen 9/11 en op weg is naar wereldheerschappij.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus