U bent hier: Home / De Correspondent is kut

De Correspondent is kut

by J.L. de Kreek — last modified 30-07-2015 11:30
Opgeslagen onder:

De Correspondent is misschien wel de lafste club journalisten op aarde. Extra tijd en geld steken de journalisten van de Correspondent in onderzoek en ze kunnen niet eens vertellen dat Femke Halsema als Kamerlid genocide in Irak ondersteund heeft. Vandaag houdt Rob Wijnberg van De Correspondent een Q&A op FaceBook. De vraag was waarom de Correspondent niet eerlijk is over het terrorisme in de Nederlandse politiek en waarom beschermt het Femke Halsema die als politicus medeplichtig is aan de genocide in Irak?

De steller van de vraag wordt meteen geblokkeerd van deelname aan de Q&A van Rob Wijnbergen voor De Correspondent op FaceBook. Dat zijn praktijken van politici die willen dat een bepaalde mening voortbestaat. Rob Wijnberg is een man zonder inhoud. Dat blijkt standaard te zijn in Nederland. Alleen nog individuele nieuwsgierige burgers op internet die door de Nederlandse journalistiek worden weggezet als “complotdenkers”, “alluhoedjes” of “gekkies” komen met feiten. Vervolgens worden die dan bedreigd waardoor zij hun werk moeten staken.

Dat, om een voorbeeld te noemen, de blauwdruk voor de Holocaust geschreven is door de helden van Geert Wilders is de journalisten van De Correspondent ondanks al hun ervaring met internet nog nooit opgevallen op dat wereldwijde web waarop de meest schandalige feiten over Femke Halsema en Geert Wilders te vinden zijn. Misschien is het omdat de architect van de Holocaust een prominente journalist was dat De Correspondent de feiten niet zien wil.

Ook de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de oorlog in Irak zijn van die feiten. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn niet beraamd of gepleegd door Arabieren. Omdat de vliegtuigen de Twin Towers invliegen als een mes door zacht boter zijn er geen ordinaire passagiersvliegtuigen betrokken geweest bij de aanslagen. De oorlog in Irak is de meest foute oorlog na de Blitzkrieg. Niemand heeft het er over. Arnold Karskens beschermt middels zijn Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden een van Neerlands grootste oorlogsmisdadigers: Fred Teeven. De VARA heeft keer op keer de oorlogscriminelen aan tafel bij De Wereld Draait Door en iedereen bouwt mee aan hun succes, ook De Correspondent is niet kritisch.

Een journalist van De Joop en Dutch Turks dreigt met Intifada aan de poorten van Amsterdam als hij niet snel zijn zin krijgt in verband met Gaza. Journalistiek is synoniem geworden voor terrorisme. Journalisten zien de journalistiek kennelijk als een dermate vrij beroep dat zij alle regels aan hun laars lappen kunnen. De Telegraaf in oorlogstijd is niks vergeleken bij het parasitaire gedrag van de Nederlandse journalistiek vandaag de dag, zichzelf tot het bot corrumperend en de samenleving slopend.

De Politiek faalt aan alle kanten. Nederlandse magistraten worden bedreigd met terrorisme om de Nazi-feiten van de helden van Wilders te verzwijgen en verslikt zich pardoes in de genocide van Femke Halsema in Irak waardoor het een tweede Toestingsarrest uitspreekt. Alle journalisten laten de feiten links liggen terwijl het water aan de lippen staat. De Joden zijn uitgeroeid door de volgers van de helden van Wilders. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn beraamd en gepleegd door dezelfde groep. Hitler is betaald door de sponsors van de Knesset en het Israëlisch Gerechtshof. Deze familie is getrouwd met de zus van Paris Hilton.

De toenmalige juridisch eigenaar van Auschwitz laat middels de onderneming Charlie Hebdo drukken. Journalist Micha Kat die voortgaand de vinger op de zere plek legt wordt belaagd met lasterlijke aanklachten van journalisten. Waar is de controlerende macht van de pers? Journalisten zijn bij meerderheid varkens. Tuig van het lafste soort. Personen die geen vrije meningsuiting toekomt omdat zij hun rechten daarop verwerkt hebben want middels misbruik daarvan ondersteunen zij terrorisme en internationale misdrijven. De SG van WVS is als bestuursvoorzitter van Bureau Jeugdzorg Amsterdam verantwoordelijk geweest voor talloze gedwongen verdwijningen en mishandeling van minderjarigen. De Correspondent is kut.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus