U bent hier: Home / De corruptie van Matthijs van Nieuwkerk

De corruptie van Matthijs van Nieuwkerk

by J.L. de Kreek — last modified 05-03-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Wat fantaseert Matthijs van Nieuwkerk voor zichzelf wanneer hij in bed ligt omhoog kijkend of lepeltje lepeltje met zijn trol? Is het de Oppertrol waarmee Matthijs van Nieuwkerk slaapt of zo'n Pulk die ettert en puist? Er is ruzie met Matthijs van Nieuwkerk persoonlijk. Deze ruzie dreigt te escaleren. Matthijs van Nieuwkerk levert op televisie bij de VARA nu tien jaar propaganda voor een terroristische organisatie.

Matthijs van Nieuwkerk is in goed gezelschap. Hij opereert in team verband met Jort Kelder, om het terrorisme en de oorlogsmisdaden en de genocide van zijn tafeldame Gerdi Verbeet onder de pet te houden. Strak dirigeert Van Nieuwkerk de kijker weg van de feiten om de politiek delinquenten de ruimte te laten hun misdrijven ongestraft te begaan. Tijd is gekomen dat Matthijs van Nieuwkerk definitief van de buis verdwijnt. Een permanent beroepsverbod en een forse tijd gevangenisstraf.

Matthijs van Nieuwkerk is zichzelf nu thans reeds tien jaar aan het herhalen met op het moment een top uitkering. Matthijs van Nieuwkerk eet en drinkt lekker van zijn corruptie. Hij laat zich door de week wanneer iedereen met het bord voor de buis zit te wachten op het nieuws fêteren met artiesten en gasten aan zijn tafel waarmee hij geen enkel zinnig gesprek voert. Matthijs van Nieuwkerk is prominent op de televisie met de bedoeling behulpzaam te zijn bij de internationale en terrorisme gerelateerde misdrijven van Mark Rutte & co.

Het vervelende voor Matthijs van Nieuwkerk is dat hij een correspondent van Radio hét Goede Nieuws heeft laten mishandelen. Een vervelende vechtpartij terwijl betrokkene kwam voor een eerlijk inhoudelijk gesprek over de feiten en de waarheid. De correspondent werd vastgehouden door drie man sterk en een vierde begon hem te kelen tot hij flauw werd en inzakte. Nog weken fysiek last gehad van het voorval. Over gebleven is de lust Matthijs van Nieuwkerk en DWDD en 'on the fly' de VARA volledig te slopen, bevoegd, rechtens, juridisch zoals het hoort bij zieke propagandisten.

Eerder al was geprobeerd de Jopen van de Joop, ook VARA, te overtuigen van de feiten alleen Francisco van Jole is toch gewoon een beetje ziek in zijn hoofd. Net als van Nieuwkerk die zijn hele redactie willens en blootstelt aan de agressie van ISIS. In tegen stelling tot wat officieel beweerd wordt in verband met de MH17 houdt de AIVD wel degelijk informatie achter. Artikel 119 grondwet-informatie. Dat is informatie die de AIVD op grond van de grondwet niet mag kennen. Zoals vaker geldt deze regel wel voor de AIVD en niet voor journalisten, terwijl de artikel 119 grondwet-feiten waarover de informatie gaat voor journalisten makkelijk te kennen is en onderwerp van debat moet zijn aan tafel van de publieke omroep. Informatie waaruit blijkt dat Matthijs van Nieuwkerk zichzelf in de vuurlinie speelt.

Nu is Tarik Z verschenen bij de NOS. Hij had een nep-wapen. Tarik Z had het over de grote onderwerpen waarover niemand het heeft. Hij bedoelt de aanslagen in de VS 11 september 2001 waarvan bekend is dat die aanslagen een 'in side job' moeten zijn omdat de vliegtuigen technisch de torens van de Twin Towers niet kunnen laten instoten zoals ze ingestort zijn. Absoluut onmogelijk. Geen enkele kans dat het kan wat iedereen denkt gezien te hebben op TV in verband met de vliegtuigen en de Twin Towers. De gebeurtenis was volledig 'staged'. Een waanzinnig onderwerp voor prime time televisie bij de VARA om aan tafel van DWDD uit te pluizen met deskundigen. Helaas is bij Matthijs van Nieuwkerk alleen plaats voor zijn ego.

Matthijs van Nieuwkerk en DWDD zijn meerdere keren gewaarschuwd voor hun bullshit. Het waarschuwen, het informeren, bemiddelend ondersteuning voor de oplossing zoeken is er niet meer bij. Nu is het tijd om iedereen de feiten door de strot te duwen en als ware een ganzenlever vet te mesten met waarheid. Matthijs van Nieuwkerk heeft geen toegevoegde waarde. Hij is het omroepgeld niet waar. Er gaat niks uit van Matthijs van Nieuwkerk dan lauwe propaganda voor zwaar misdadige oorlogscriminelen die hij dagelijks aan zijn tafel bij DWDD belachelijk moet maken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus