U bent hier: Home / De gaskamerleugen

De gaskamerleugen

by J.L. de Kreek — last modified 16-01-2014 09:15
Opgeslagen onder:

Er zijn mensen die beweren dat er tijdens WOII helemaal geen gaskamers gebruikt zijn om joden te vergassen. Dat is niet waarschijnlijk. Ook zijn er mensen die beweren dat er vier miljoen joden vergast zijn in Auschwitz, ook dat is niet waarschijnlijk. In Auschwitz waren gaskamers, er waren verbrandingsovens bedoeld voor industriële verbranding van grote aantallen joden tegelijk alleen a) ovens faalde na oplevering en b) de Russen hebben het kamp voortijdig bevrijd.

Wat verder allemaal gelogen is aan de gaskamers is bijvoorbeeld dat het primair de schuld van de Duitsers is, seculiere racisten. Dat is het niet. De gaskamers zijn de schuld van Zionisten, kapitalisten met joodse achtergrond en de Papen. Ook zijn er geen zes miljoen joden vermoord. Exacte berekeningen lijken zelfs de conclusie te rechtvaardigen dat er amper joden vermoord zijn. Welbeschouwd is het over grote deel van de joden feitelijk geen jood want van hetzelfde DNA als Adolf Hitler en Esther Voet.

De Oostenrijker Gottfried Küssel is in hoger beroep veroordeeld tot zeven jaar en negen maanden cel. Hij had op internet antisemitische boodschappen verspreid. Zo repte hij over de 'gaskamerleugen'. In Duitsland wordt een spreek, bewijs en verdedigingsverbod gehandhaafd in verband met het ontkennen van de Holocaust. Advocaten die holocaustontkenners verdedigen omdat bijvoorbeeld academisch vastgesteld moet worden dat er waarachtig geen Holocaust geweest is worden gestraft omdat ze hun beroep uitoefenen.

Joden zijn in hart en nieren tegen Zionisme. Met al de ziel en zaligheid zijn Joden tegen deze racistische, fascistische ideologie der slavendrijvers. Joden hebben niks liever dan dat alle Zionisten pardoes van de aardbodem verdwijnen. Liever een antisemiet in de keuken dan een Zionist in het Heilige Land. Hamas, Hamas, Hamas, de Zionisten of althans de joodse kapitalisten betaalde het gas. 

Het is jammer dat het allemaal bikkel harde feiten zijn. De gaskamerleugen is een van de meest aanstootgevende leugens. Vooral de leugen over de hoofdschuld van de Duitsers wekken ergernis terwijl joden de concentratiekampen bestuurde, en bouwde en Hitler betaalde en de totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda gezet hebben. Sommige joden voelen zich persoonlijk zwaar genaaid door andere joden nu blijkt dat de zionisten de grote schuldigen zijn aan de massamoord op de familie.

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus