U bent hier: Home / De genocide van GeenStijl

De genocide van GeenStijl

by J.L. de Kreek — last modified 16-08-2014 21:17
Opgeslagen onder:

Journalist Annabel Nanninga is tegenwoordig de genocide-deskundige van GeenStijl. Christen Pieter Omzigt wil erkenning van de genocide van ISIS op een christelijke minderheid. Hoe graag Pieter Omzigt ook de held uithangt, de massamoorden van ISIS op de Christenen zijn zelfverdediging tegen de genocide van de Christenen en GeenStijl op de Arabieren. De gehele gevestigde orde van Nederland kijkt meer dan elf jaar weg van de grote genocide van de Nederlandse politiek en media op de Arabieren.

In Irak vindt een genocide plaats van Hitleriaanse omvang op een Semitische groep en op welhaast industriële wijze. Iedereen zwijgt. Niemand heeft het er over dat Irak meer dan twintig jaar bewust excessief gebombardeerd wordt met munitie van Verarmd Uranium. Jaar in jaar uit wordt Irak volgestort met kernafval. De beruchte dosis-effect relatie is algemeen bekend onder Nederlandse politici. Al die politici in Nederland, Groot Brittannië, de Verenigde Staten die wegkijken van de massaslachtingen die zij aanrichten in Irak, Afghanistan, Libië, Syrië. Als dan de door de Mossad getrainde ISIS de Christen een lesje leert praat Omzigt over Genocide en wordt hij meteen gepijpt door de antisemitische huisvrouw van GeenStijl.

 

Op GeenStijl schrijft de beroepskatholiek en arabist Hans Jansen. Alle Katholieken hebben de intentie om alle Joden, Arabieren, Moslims, Homo's, communisten en ander gespuis uit te roeien opdat alleen zij over zijn om te genieten van het Duizendjarig Rijk. Door erover te zwijgen en bovendien deelnemers hoog te houden of gelegenheid te geven terwijl het beter weten moet, neemt GeenStijl deel aan de genocide van Hans Jansen, Wilders, Omzigt en het CDA op de Arabieren. GeenStijl is feitelijk een Katholiek haatblogje van roodnekken.

 

 

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus