U bent hier: Home / De grote Jihad

De grote Jihad

by J.L. de Kreek — last modified 03-05-2013 10:40
Opgeslagen onder:

De grote Jihad is de innerlijke Jihad die te onderscheiden is van de kleine Jihad, wat de uiterlijke Jihad is. Het is goed wanneer Islamieten de grote Jihad doen. Het is terroristisch hen tot de kleine Jihad uit te lokken door het verscheuren van de Koran te sugereren bij en tijdens gewapend conflict in Islamitische landen. Arabist Hans Jansen vindt zichzelf heel wat als getuige-deskundige bij en tijdens het Wildersproces. Wat Wilders en zijn advocaat daar geflikt hebben, heeft kwaad bloed gezet. De aanval van Wilders in de media en de rechtszaal op de wortels van de onafhankelijke rechtspraak heeft direct grote systeem problemen geleverd.

De verbaal agressieve aanval in nota bene de rug van nu oudsheer Schalken wordt beleefd als een aanval op alle rechters en raadsheren persoonlijk en begrepen als een aanzegging Oranje Hotel of enkeltje Waalsdorpervlakte voor elke rechter of raadheer die Geert Adolf Hitler Wilders tegenspreekt. Geert Wilders heeft zijn vrijspraak kennelijk toch afgedreigd want dezelfde rechtbank Amsterdam spreekt Jeroen de Kreek niet vrij van discriminatie feiten. Geert Wilders is nu vriendjes met de rechtsen in Frankrijk, internationaal slaat hij vleugels uit gesteund door soortgelijke partijen als die ook Adolf Hitler groot gemaakt hebben. Geert Wilders is super racist en staatsvijand nummer één. Overigens moet u deze tekst negeren want het is afkomstig van Jeroen de Kreek.

Allen in de politiek sinds Balkenende I en ook de kring van hielenlikkende hulpjes in de media en arabist Hans Jansen hebben een aanzegging strafvervolging aan de broek van Jeroen de Kreek. Strafklachten alsof Lucifer persoonlijk de pen hanteert. Dat de rechtbank Amsterdam Jeroen de Kreek gek verklaard heeft is omdat de rechters door medewerkers van het CIDI en MDI bedreigd worden met terrorisme om Jeroen de Kreek te vervolgen, aldus Jeroen de Kreek die er voorts weet van heeft dat het Openbaar Ministerie het er ook moeilijk mee heeft.

Vanzelfsprekend is het niet te doen voor het Openbaar Ministerie of de Rechtspraak om net als Jeroen de Kreek waar te nemen dat er inderdaad geen Holocaust geweest is, ook als er géén één Jood vermoord zou zijn. Een Shoah van zes miljoen is nog geen Holocaust. Het grote probleem met de kwalificatie Holocaust is dat het impliceert dat het Joodse volk de ellende zelf gewild heeft. Feit is dat dit de wil was van ondemocratisch en onstaatsrechtelijk benoemde Joodse leiders die zich Zionisten en aristocraten noemde. Wat Jeroen de Kreek betreft worden er een aantal zaken fundamenteel veranderd in Nederland. Dat is om te beginnen Jeugdzorg in Nederland. Dat moet nu op de schop anders kunnen er klappen vallen, aldus Jeroen de Kreek. De bestuurders van Jeugdzorg Nederland weten of kunnen weten wat Jeroen de Kreek van hen wil.

Voorts laten alle (oud) politiek ambtsdragers sinds Balkenende I zich strafrechtelijk vervolgen. Daaraan werken zij vrijwillig mee omdat dit de voor hen meest profijtelijke vorm van aanhouding is want alsdan komen zij hun plicht schade te beperken na. Medewerking is niet vereist. Zelfs bij oorlogsmisdaden zijn deelnemingsvormen te vinden onder de ambtenarij waarvoor de strafvorderlijke drempel van artikel 119 grondwet niet geldt, zoals bij Joris Demmink. Wat volgens Jeroen de Kreek zuigt bij Micha Kat van Klokkenluidersonline in verband met Joris Demmink is dat Micha Kat steeds de spreekwoordelijke pedofiele zweetvoeten uitgelicht van de meester oplichter die voorts leider is van een criminele organisatie wat terroristisch oogmerk bezit. Joris Demmink als oud secretaris-generaal van het ministerie van justitie staat ongetwijfeld aan de basis van de lange traditie van kindermisbruik bij Jeugdzorg.

Nu komen er 500 nieuwe Gestapo medewerkers van jeugdzorg in Amsterdam de wijken verzieken opzoek naar minderjarigen waarvan zij vinden dat deze specialistische hulp nodig hebben. Dat is vragen om bloed aan de muur. Aldus Jeroen de Kreek, die niet alleen de pen slijpt. Jeroen de Kreek zat als benadeelde partij in de zaal van het Wildersproces om de politiek van Wilders te slopen. Dat Geert Wilders vrije meningsuiting bezit weerhoudt Jeroen de Kreek er niet van voortgaand rechtens jacht te maken op deze nieuwe nazi van de bovenste plank en knechtjes. Sommige kaalkopjes blonderen haar en noemen zich Geert Wilders. Anderen heten Diederik Samsom.

Jeroen de Kreek wil de aanhouding en strafvervolging van een groot aantal prominente Nederlanders waaronder tevens begrepen @FemkeHalsema van @decorrespondent en Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder in verband met overigens opzichtige deelname aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Islamitische landen. Omdat Jeroen de Kreek gedocumenteerd 'head first' op de strijdkrachten is afgestapt toen Balkenende & co hun illegale oorlog begonnen en ook Jan Peter Balkenende persoonlijk geinformeerd is door Jeroen de Kreek is de strafvervolging van de Nederlandse politiek in verband met Irak onvermijdelijk. Jeroen de Kreek heeft voortgaand overal vingers aan de pols kunnen houden want de rechter zegt toch dat Jeroen de Kreek gek is, dus hij denkt te weten hoe het zit met de veiligheid van de Staat en de schuld van Geert Wilders & co aan de opzettelijke beschadigingen daarvan.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus