U bent hier: Home / De Joodsche dictatuur

De Joodsche dictatuur

by J.L. de Kreek — last modified 05-05-2013 09:55
Opgeslagen onder:

Op vijf mei vieren wij bevrijdingsdag. Bevrijd van wat? Bevrijd van wie? We denken bevrijd te zijn van de Nazi's. Dat is niet waar. De wereld leeft nog altijd onder de knoet van de Joodsche dictatuur. Wij denken in een democratie te leven. Vrije meningsuiting te bezitten. Uw vrije meningsuiting gaat niet verder dan Joden toestaan. Joden hebben Hitler betaald. Joden hebben antisemitisme gewild. Joden zijn de Tweede Wereldoorlog begonnen. Joden waren de eigenaren van Auschwitz. De ergste kampbeulen waren Joden. De eerste bruinhemden waren Joden. Joden liegen dat er zes miljoen Joden zijn vergast, en Joden voelen zich beledigd wanneer de feiten hen door de strot geduwd wordt.

Het is van tweeën één. Of Joden zijn gewoon Joden en dan bestaat er géén Joodse Staat. Of Joden zijn Nazi's. Dan is er een Tweede Wereldoorlog, Shoah, treinen, concentratiekampen, exodus, Israël en voortgaand ongebreideld geweld in het Midden Oosten. De Joden van Israël zijn Nazi's in de meest pure vorm. De oppernazi's. De Nazi's die niet met het hakenkruis lopen, de Nazi's van de David Ster. Dèze Joden die leidende Asjkenazische Joden zijn, maken de dienst uit op aarde. Democratie en vrije meningsuiting is hen een doorn in het oog. Zij zien de aarde rijk aan slaven van uiteenlopende kwaliteit.

Het is een harde kern van Asjkenazische leiders die bepalen waar en wanneer er oorlog plaatsvindt omdat zij het financieel commando voeren over de grote machten. Voor vrede zijn wij des te meer afhankelijk van deze Joodse leiders die het Koninkrijk Israël beloofd is wanneer ze de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk zouden ondersteunen. Het mooie aan de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is dat het zichzelf vertelt. De valse geconditioneerde geschiedenis die iedereen onderwezen krijgt op school kan middels internet tegenwoordig makkelijk aangevuld worden met alles wat over deze geschiedenis bekend is op aarde.

Alsdan blijkt de aanloop, de prelude, op de Tweede Wereldoorlog van een totaal andere orde te zijn dan wat in Nederland wordt onderwezen. Vergeten wordt te vertellen in het Nederlands onderwijs dat Joodse (Asjkenazische) leiders al in 1897 antisemitisme wilde om de Joodse burgers tijdig in het wereld-getto Israël te krijgen voor de totale vernietiging bij en tijdens de Eind Tijd nu. Het lastige met de Joden is dat merendeel van de Joden feitelijk ras Nazi is en dat de Joden zoals ze zijn daardoor ondergesneeuwd het spit delven. Deze zogenoemde Nazi Joden zijn te herkennen aan het Zionisme, een voorliefde voor enige Joodse Staat, een David Ster, een obsessie met de Holocaust of excessief lange tenen als het om ras of geloof gaat.

De Nazi Joden waren vroeger ook de getto-eigenaren en slavendrijvers. Rijke Joodse leiders die het te goed hadden voor het straatleven en overal tot en met de hoogste kringen de graagst geziene gasten waren. Ná de Franse Revolutie hadden Joden het ronduit goed in Europa. Dat wat er over was van het ouderwetse katholieke antisemitisme en de slavernij raakte verdampt door de verlichting en vrijheid, gelijkheid, broederschap. De laatste resten antisemitisme werden wat Frankrijk betreft opgeruimd met de Dreyfus Affaire, in England was geen antisemitisme en de restjes antisemitisme in Duitsland, Oosterijk, Rusland en Polen werden opgewarmd door de Joodse leiders die in ieder geval sinds 1897 de wereld medewerking aan de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk afperste.

Deze Joodse leiders die ook leiding en ondersteuning gaven aan Adolf Hitler persoonlijk en anderszins het Naziregiem faciliteerde, zijn vandaag nog aan de macht en bepalen het ritme van de oorlogsdrum nu. Het is de bankiers familie Rothschild. Dat is de grote familie Hitler, de grootste oorlogsprofiteurs op aarde. Zij waren middels hun bedrijven, financiers van Hitler, eigenaren van Auschwitz, leveranciers van staal, olie, Buna en Zyclon-B aan de Nazi's, sponsors van wereld-getto Israël en leidende internationale bankiers met het vermogen van de aanstaande koninklijke familie van (Groot) Israël. Bewijze van duizend jarig Koninkrijk. De eeuwen ouden kongsi met de Katholieken voorspelt dat alsdan in Europa ook het licht uit is.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus