U bent hier: Home / De Joodse Holocaust

De Joodse Holocaust

by J.L. de Kreek — last modified 24-02-2018 06:00
Opgeslagen onder:

De Zionistische held van Geert Wilders schrijft in zijn dagboeken over zichzelf dat niemand anders dan hij het creatieve brein is van de Endlösung. Een andere Zionistische held van Geert Wilders schrijft in zijn boek the War And The Jews dat de Tweede Wereldoorlog een Joodse oorlog is. Auschwitz is gebouwd door de onderneming van de familie die deze twee helden van Geert Wilders doelbewust ondersteunde bij en tijdens hun voorbereidingen op de Holocaust. De Joden zijn door de familie Rothschild vergast als ritueel onderdeel van de stichting van hun Koninkrijk te Palestina al waar zij als vorst over alle Joden -en de wereld- zullen regeren.

Het is buitengewoon vals van zichzelf Joods wanende personen, vooral ook naar de Joodse slachtoffers van de Shoah, om de Holocaust een Poolse of Duitse Holocaust te noemen. De antisemieten waren en zijn de trouwste bondgenoten en beste vrienden van de Zionisten.

Ook dat staat duidelijk bepaald in de dagboeken van de held van Wilders waarin deze held van de Blonde Geit te Parijs 08 juni 1895 met krachtige synoniemen preludeert op een Holocaust als sluitstuk van 'lösung der Judenfrage'. Ook de belofte aan het Wereldhuis van de familie Rothschild dat het de eerste vorst van Israël levert wanneer het substantieel bijdraagt aan de Endlösung staat in de dagboeken van de held van Geert Wilders op schrift gesteld.

De Telegraaf en het Nieuw Israëlitisch Weekblad waren in 1922 in bezit van de Duitse vertaling van de eerste delen van de Blauwdruk voor de Holocaust. De plannen voor de Holocaust zijn in 1922 in het Amsterdamse Concertgebouw verspreidt in de vorm van de dagboeken van de held van Geert Wilders. Deze held was journalist, née hij was een top-journalist, voor hem gingen deuren open die voor anderen gesloten bleven waardoor hij relatief makkelijk zijn antisemitische genocidale haatcampagne tegen de Joden vorm kon geven. Hitler werkte voor de Zionisten. Zijn aangenomen naam verwijst naar prominente Joden. De familie Hitler woont tegenwoordig in Israël. Eichmann was Zionist. Auschwitz was een kibbutz. Historicus Thierry Baudet en journalist Bart Schut verzwijgen doelbewust de waarheid van bovenstaande feiten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus