U bent hier: Home / De Joodse Wereldregering

De Joodse Wereldregering

by J.L. de Kreek — last modified 16-03-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Gewerkt wordt aan het pleidooi in verband met de strafzaken van de Zionisten tegen het eerlijke Joodse geluid op hetzuur.nl. Het is om giftig van te worden. De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah is de gelogen geschiedenis van de daders. Het antisemitisme is door de Zionisten geïmporteerd in Europa. Na de Franse Revolutie kwam er een eind aan het Diaspora Revisionisme der Katholieken. Dat was tegen het zere been van de kapitalistische families van toen die vandaag ook bezitters zijn van het groot kapitaal.

De meest vuige teksten in het zaaksdossier van hetzuur.nl zijn afkomstig van Zionistische archieven. Archieven die deskundig gesloten zijn gehouden door bijvoorbeeld Loe de Jong, Harry Mullisch, het CIDI, de Joodse Omroep, Stichting Anne Frankhuis, het Meldpunt Discriminatie Internet, Yad Vvashem, Simon Wiesenthal, Lodewijk Asscher. De Zionisten liegen hun bedoelingen als volleerde oplichters. De bedoeling van het Zionisme is de familie Rothschild te verrijken aan slavernij en hen tot Koninklijke familie van Groot Israël te maken. Daartoe brandofferen zij het eigen volk in de door hen opgerichte kampen en geven zij 'after de fact' de schuld aan hun handlangers die zij ruim voor de oorlog reeds voor hun karretje gespannen hebben. 

Het schrijven van het pleidooi voor hetzuur.nl gaat gepaard met het nodige vloeken en teren en overigens het diepliggende gevoel het ordinair op een knokken te moeten zetten tegen Zion. Barbaarse Makkabeeër en Amerikaanse Hebrewen die schijt hebben aan Gd, en Satan de kont likken. Het grappige aan de geschiedenis is dat Hitler in werkelijkheid een stuk vriendelijker was voor de Joden wegens ras of geloof dan de Zionisten. Er is domweg overtuigend bewijs dat Hitler respect had voor de 'ebenburtige' Joden die eeuw na eeuw hun traditie trouw bleven door het 'land Israël' als idee in de geest te zien en niet als feitelijke fysieke locatie. 

Hitler is in 1929 dertig miljoen dollar betaald door de familie die in het Heilige Romeinse Rijk joden als slaven in getto's hield en zichzelf ziet als koninklijke familie van Groot Israël. Deze familie liet ook Auschwitz bouwen. Mee financierende partners van deze familie was de familie Rockefeller en Koninklijke Shell. Hitler liet zijn bancaire zaken regelen door de familie Bush. De bedoeling van deze families en Shell en de ondersteunende Zionisten is een wereldregering die door Hitler de 'Joodse-Wereld-Regering' genoemd is. Hitler stond in de traditie van de Neonazi's die nu door de VS en Europa in Oekraïne aan de macht geholpen zijn. Ook in Oekraïne zijn Zionisten de handlangers van nazi's.

De ambitie is oorlog met Rusland om na een pauze van zeventig jaar definitief het Duizendjarig Nazirijk te vestigen. De groep die hiervoor verantwoordelijk is laat zich inspireren door de Eind Tijd profetieën zoals de Katholieken deze sinds mensenheugenis prediken en opereert synchroon aan de beroemde voorspellingen over het einde der tijden die per 2012 intreden gedaan zou hebben. Iedereen denkt dat wat de Mayakalender over die periode zegt een vergissing is terwijl voorts niemand ziet dat het Grote Kwaad de maatschappij reeds diepliggende in de greep heeft. Wilders is daarvan een mooi voorbeeld, én de jeugdbescherming in Nederland.

Wilders die de agenda volgt van de grote nooit ontmaskerde kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah, en de jeugdbescherming die kinderen rooft alsof de Gestapo nooit is weg geweest. Er is sprake van een omvangrijk voortbouwend complot tegen de mensheid wat aanvangt te Basel 29-31 augustus 1897 gelijk met de opkomst van de spoorwegen en de massa media. Dit complot wordt uitgevoerd door Zionisten die heer en meester waren van de spoorwegen en massamedia en zelf persoonlijk thuis katholieke tradities handhaven en zich naar de buitenwereld voordoen als joden. Deze joden zijn geen joden, niet naar geloof, niet naar ras, het zijn Zionisten.

Zij handelen in strijd met de Thora en de Talmoed. Zij scheppen steevast verwarring tussen politiek en geloof. De Talmoed is eenstemmig tegen collectieve kolonisatie van Palestina. De Joodse traditie wil nu eenmaal dat de verlossing door messiaanse interventie moet plaatsvinden, dus niet 'door eigen hand', en dat het 'land Israël' eerder een idee is dan een plaats, dat de ballingschap alleen kan worden opgeheven door bemiddeling Gods. Het idee van de terugkeer naar 'het land Israël' met politieke middelen is vreemd aan de idee van verlossing in de Joodse traditie. Van de Zionisten mag niet gescholden worden op zij die hun kont afvegen met de joodse traditie want dan volgen er 'dire consequences'

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus