U bent hier: Home / De Katholieke overheersing

De Katholieke overheersing

by J.L. de Kreek — last modified 22-06-2014 20:20
Opgeslagen onder:

Met arabist Hans Jansen als prominent beroepskatholiek op GeenStijl, elk weekend de met alcohol en drugs verweekte hersentjes van de reaguurders vergiftigend, is het eens tijd te hebben over de tucht der Katholieken de hele tijd. De Katholieken zijn de parasieten onder de gelovigen. Opzichtige profiteurs die optimaal gebruik maken van het eenvoudige feit dat meeste mensen niet weten dat de Paus de plaatsvervanger van Satan op aarde is. In de gelaatsuitdrukkingen van Ratzinger spiegelde de kwade geest der Katholieken.

Dat de huidige opperpaap een meer vriendelijke uitstraling heeft staat er niet aan in de weg dat de Katholieken collectief en individueel schuld hebben aan de meest gore misdrijven op aarde. Van inquisitie tot en met terrorisme, genocide en rituele kindermoorden en seksueel misbruik in de jeugdzorg. Gedacht kan worden dat het grensoverschrijdend gedrag der katholieken iets van vroeger is terwijl de Papen van vandaag nog liederlijker de grens overschrijden dan de illustere voorgangers.

 

Neem kruisridder en arabist Hans Jansen als voorbeeld. De proleet krijgt uitgebreid ruimte op GeenStijl om zijn zure gal over de beschaving uit te spugen. Was de arabist eerlijk geweest dan had hij verteld dat de Europeaan door Moslimwetenschappers tot tien heeft leren tellen en dat de bollencultuur van Nederland ook islamitisch geworteld is. Nederlanders zijn van oorsprong islamitisch. De humanoïde waren islamitisch. Adam en Eva waren islamitisch. Iedereen is bij geboorte islamitisch. Islam is het hart van de Nederlandse cultuur.

 

De Joods Christelijke traditie zoals Wilders deze gehandhaafd wil is de traditie van slavendrijvers, kinderverkrachters, oorlogscriminelen, terroristen, genocidale moordenaars, roodnekken. De Joods Christelijke traditie van Wilders is de Katholieke traditie die in vereniging met de Zionisten aan de basis staat van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940/1945. De gebeurtenissen nu in de internationale verhoudingen met de oplaaiende conflicten in Moslimlanden is de Katholieke invulling van de kruisvaart met moderne middelen tegen de Islam, gevoerd door kruisridders als Hans Jansen op weg naar Armageddon.

 

Katholieken blijken collectief en individueel de grootste kinderverkrachters te zijn. In Engeland is onlangs een massagraf gevonden in een Katholieke omgeving met kinderen die niet anders dan ritueel vermoord kunnen zijn. De Katholieken in de politiek dragen willens en wetens bij aan een bijzonder corrupte vorm van jeugdzorg. De jeugdzorg is al vanaf het begin Katholiek geïnspireerd. Katholieken verkrachten kennelijk graag de kinderen van anderen. Katholieken verdienen ook goed aan kinderhandel.

 

Er wordt een eind gemaakt aan de Katholieke overheersing, om te beginnen in Nederland. Katholiek Hans Jansen wordt rechtens onverdoofd geslacht als een varken. De rest van de Katholieken zal misschien verder als Beesten en Hoeren worden aangeduid want dat is zoals Openbaring hen kwalifiseert. Katholicisme is het geloof van de Kerk van Satan. Net als het Zionisme. Lees de Bijbel en weet het. Katholieken zaaien vergif in de hoofden van mensen en oogsten oorlog en geweld omdat het daarvan profiteert. Des te slechter het met de mensen gaat des te beter voor de kerk.

 

 

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus