U bent hier: Home / De leugens van Wilders

De leugens van Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 13-08-2015 10:50
Opgeslagen onder:

Geert Wilders was in Amerika. In Silicon Valley. Om een speech te houden. Wilders zegt dat hij zich verzet tegen “Islamization”. Ook zegt Wilders dat hij dit op een vredige wijze doet. Hij zegt dat hij dit met democratische middelen doet. Wilders zegt dat hij politiek debat engageert. Wilders liegt dat hij barst. Wilders strijdt gewelddadig met ondemocratische middelen tegen de Islam.

Iedereen herinnert zich dat Wilders gedreigd heeft met bijlen aan de wortels van de onafhankelijke rechtspraak als hij niet zou worden vrijgesproken in 2010/2011. Dat is nogal een agressie. Dat zijn nogal ondemocratische uitlatingen van een parlementariër. Ook weet iedereen dat Wilders als lid van de VVD politiek akkoord is gegaan met de illegale oorlog in Irak. Dat is een eerste klas oorlogsmisdaad, een gewelddadige vorm van verzet tegen de Islam.

De oorlog van Wilders in Irak had 'regiem change' tot doel dus het is ook nog een daad van terrorisme. Voorts heeft het excessieve bombarderen van Irak met munitie van verarmd uranium met politieke goedkeuring van Wilders geleid tot uitroeiing van daar levende beschermde bevolkingsgroepen. Daarom dat Wilders verantwoordelijk gehouden moet worden voor genocide in Irak. Wilders citeert ook steeds allemaal Koranteksten die hij uit de context haalt en willens en wetens verkeerd interpreteert om zijn punt te maken.

Wilders is vooral enthousiast over Israël. Wilders noemt Israël een baken van licht in de zee van Islamitische duisternis. Wilders noemt Israël wel acht keer in zijn speech. In verband met Wilders is het aardig om de Nazi-feiten van de grondleggers van Israël te ontmaskeren. Meeste mensen denken dat Israël bedoeld is om de Joden veilig te stellen in verband met het antisemitisme in Europa. Dat is een leugen. Israël is bedoeld als wereld-getto om de Joden te vernietigen. De grondleggers van Israël zijn de 'founding fathers' van het moderne antisemitisme en de wegbereiders van Hitler en de gaskamers.

Dat blijkt allemaal uit originele onvervalste documenten die ontdekt zijn tijdens onderzoek naar de complexe factoren die ten grondslag liggen aan dreigingen en geweld vanuit Jihadistische hoek. De dagboeken van de held van Wilders bevatten de blauwdruk voor de Holocaust en zijn in het Concertgebouw in Amsterdam anno 1922 in aanwezigheid van de Telegraaf gepresenteerd. Enkele virulent antisemitische citaten uit deze dagboeken zijn reeds uitgebreid gepubliceerd op hét Goede Nieuws™ en de goede vrienden van Wilders bij GeenStijl (ook Telegraaf) zwijgen.

Het Openbaar Ministerie heeft inmiddels geconstateerd dat op grond van rapportages over het niveau van terrorismebedreiging in Nederland mogelijk valt aan te nemen dat de door Wilders uitgedragen standpunten op dit vlak – waar de film Fitna onder valt- de dreiging van terrorisme in Nederland hebben doen toenemen. GeenStijl relateert het sneuvelen van Nederlandse top-militairen aan FITNA. Wilders liegt ook over de aanslagen in de VS 11 september 2001. Hij begint er FITNA mee en stelt dat de Islam schuldig is en levert daarvoor geen bewijs. Iedereen weet dat secundaire explosies en niet de vliegtuigen de oorzaak zijn van het instorten van de torens van de Twin Towers.

Momenteel is het wachten op de behandeling door het Gerechtshof van de nieuwe strafklachten die zijn ingediend tegen Wilders in verband met misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en internationale misdrijven. Ook zijn er strafklachten ingediend tegen zijn handlangers zoals arabist Hans Jansen en de medewerkers van GeenStijl. Wilders en zijn vrienden bouwen voort op de plannen van de groep die volledig verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust om minderheden te separeren en wereldmacht in handen te laten vallen van de families die Hitler sponsorde en Auschwitz lieten bouwen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus