U bent hier: Home / De Nazi Farth van Solomonica de Winter

De Nazi Farth van Solomonica de Winter

by J.L. de Kreek — last modified 04-12-2014 19:35
Opgeslagen onder:

Daar zit ze bij Matthijs van Nieuwkerk aan de tafel van de Wereld Draait Door als Egyptische Princes met een vette Nazi-ster aandacht trekkend om de nek. Dat Leon de Winter en Jessica Durlacher hun dochter opvoeden met Holocaustleugens moeten zij zelf weten, haar groot brengen zodat de 'sweet seventeen' met het debuutalbum gemerkt als Moffen-hoer aan de tafel van DWDD verschijnt is natuurlijk ook voor de familie De Winter het begin van 'der Untergang'.

De muntDe David Ster die Solomonica de Winter schijnbaar onschuldig om de hals draagt is het symbool van de Zionisten waarmee zij de innige samenwerking met de Nazi's versierde.  Het symbool van de Zionisten op de munt en de advertentie wat de symbiose met de Nationaal Socialisten van Adolf Hitler en de Nazi Färth naar Palestina tooide. De David Ster heeft voor het Jodendom geen bijzondere of diepere betekenis. Het is een versiering wat door de Zionisten is uitvergroot om de eigen Joodsheid te verhullen.

Joodsheid is de ziekte waaraan niet alleen de familie De Winter in ernstige mate generatie op generatie pijnlijk lijdt. Joodsheid is de ziekte van de gemiddelde zich Jood wanende Nederlander niet wetende, of wel wetend en zwijgend, dat de Zionisten vuist diep in het kontgat van Adolf Hitler zaten om hem de Holocaust te laten volbrengen zodat het Joodse prinsesje Solomonica de Winter kan denken dat ze geen Nazi-bloed door haar aderen heeft stromen. De Zionisten mishandelen de Joden om ze als dieren in het wereld-getto gevangen te houden terwijl Solomonica de Winter niet beseft dat ze zelf ook de mentaliteit der Zionist bezit.

De Russische meesters leest ze en Kafka natuurlijk. De werken van de Zionistische grootmeesters Herzl, Nordau, Jabotinsky waarin zij de blauwdruk van de Holocaust noteren laat ze links liggen. Solomonica de Winter hield zich “zeg maar” bezig met de donkere grote thema's. Over haat en wraak en moord enzo. Ze houdt ervan dat uit te zoeken in het eigen werk. Boos dat ze naar Nederland moest verhuizen en geen enkele verwondering over de Holocaustfraude van de eigen herkomst groep. Meisje Solomonica de Winter zonder historisch besef probeert filmisch te schrijven. Ze is visueel en verwijst naar haar door de Duitsers vermoorde Joodse overgrootmoeder. Gezien de ster die zij zich omdoet zullen de medaille en advertentie van Goebbels haar aanspreken.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus