U bent hier: Home / De sloopkogel

De sloopkogel

by J.L. de Kreek — last modified 01-01-2015 11:24
Opgeslagen onder:

2015 is het derde jaar van hét Goede Nieuws™. Het eerste artikel is van 31 januari 2013. Met het bewijs van de oorlogsmisdaden van de VVD in Irak. Bewezen in de strafzaken die nu jaren gaande zijn in verband met de site op www.hetzuur.nl. De meest gore misdrijven van een groep prominente Nederlanders zijn in die zaken aan de orde geweest. Héél domrechts is inmiddels op de hoogte van hét Goede Nieuws™ want alle betrokken correspondenten hebben het bijpassende Twitter-account gedeblokkeerd.

Hét Goede Nieuws bericht niet alleen over de oorlogsmisdaden van domrechts. Hét Goede Nieuws behandelt ook de meest extreme genocidale misdrijven van de nieuwe fascisten die zichzelf middels leugens, bedrog en politieke misdrijven aan de macht houden. Dan ook nog de kinderdiefstal van de kinderbescherming waaraan Joris Demmink van de VVD leiding gegeven heeft en die verdacht wordt van misbruik van minderjarigen. Er is iets goed mis met de VVD, waaronder tevens begrepen Joshua Livestro van de Dagelijkse Standaard en Jalta.  

In dat geheel van het nieuw fascisme spelen Geert Wilders, arabist Hans Jansen en Geen Stijl een hoofdrol. De redactie van Geen Stijl is het broeinest van jongetjes en meisjes die zich niet openlijk durven in te schrijven op het Nationaal Socialistische Laaglandforum. De Laaglanders, daarmee blijkt grappig genoeg wél een normaal gesprek op basis van de feiten te voeren te zijn. De nieuwe fascisten zijn meesters in het ontkennen en negeren. Negeren van het Rapport van de Commissie Davids. Negeren van leugens van Wilders over 9/11 in FITNA. Negeren van de moord van Wilders, Hans Jansen en Geen Stijl op twee Nederlandse militairen.  

Negeren van de fascisten in Oekraïne. Negeren van de helden van Wilders die de grote kwartiermakers blijken te zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Negeren van de bedreigingen met agressie aan het adres van rechtspraak en bestuur door de volgers van de helden van Wilders indien de Nazi-feiten van de helden van Wilders herkend of erkend worden in de strafzaken van de nieuwe fascisten tegen hetzuur.nl in verband met discriminatie van Joden wegens ras. Ook de blatante kinderdiefstal door Erik Gerristen en de zijn wordt genegeerd door de media. Terwijl de misdadige feiten helemaal niet moeilijk te herkennen zijn. Allemaal internationale misdrijven van personen in en rond politiek en bestuur. 

Het aantal leden van de VVD, het CDA, de SGP, de PVV, de CU, de PvdA, GroenLinks, SP wat op enigerlei wijze deelneemt aan internationale misdrijven is gigantisch. Vooral de door domrechts oververtegenwoordigd media houdt de eigen misdrijven uit het zich van het publiek en draagt anderszins bij aan het verhelen van de schandalige feiten. De slachtoffers pikken het niet langer en zijn bereid tot het nemen van wraak. De misdrijven van domrechts moeten vergolden worden. Wanneer het Rijk de wraak en vergelding niet bevoegd middels het strafrecht en strafprocesrecht ter hand neemt is de kans groot dat ISIS domrechts komt onthoofden of dat er burgeroorlog moet plaatsvinden voordat domrechts leert zich fatsoenlijk te gedragen.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus