U bent hier: Home / De tering met Wilders

De tering met Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 14-08-2014 06:00
Opgeslagen onder:

De tering met Geert Wilders en zijn vrienden: de club staatsgevaarlijke idioten die in Oekraïne schuld heeft aan het neerhalen van de MH17 om de fascistoïde kameraden in de VS de Derde Wereldoorlog te kunnen laten ontketenen. Uiteraard zijn ook deze keer de Zionisten de bevoordeelde en financierende partij. Altijd bij terrorisme moet éérst gezocht worden naar een link met Zionisten en/of Israël. De helden van Wilders zijn de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

De MH17 is neergehaald door een straaljager van het Oekraïense leger en beschoten door een bataljon Neonazi's van Oekraïnse bodem. De separatisten separeren zich van fascisten en Neonazi's die binnenlands bloedig huishouden. In de kielzog van Wilders blijken Neerlands grote fascisten en Neonazi's zijn volgers te zijn. Op afstand opdat de fascistoïde en neonazistische wortels van Wilders niet onmiddellijk opvallen.

 

Er zal knalhard strafrechtelijk worden huisgehouden in kringen van Geert Wilders persoonlijk. Wilders zal worden aangehouden en voorgeleid in verband met misdrijven tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten waaronder hulp aan de vijand. Ook zal Wilders de dood van twee Nederlandse militairen ten laste gelegd worden en het in gevaar brengen van de leden van de Koninklijke familie. Tevens zal Geert Wilders genocide ten laste worden gelegd. Hij zal voor alle misdrijven schuldig verklaard worden en slechts één keer levenslang opgelegd krijgen.

 

Geert Wilders heeft zich vergist toen hij als verdachte bij en tijdens het Wildersproces zich veroorloofde oud-raadsheer Ton Schalken verbaal agressief in de rug aan te vallen. Niemand die ooit de woorden van Geert Wilders toen citeert. Terwijl het historische woorden waren van één van de grootste en gevaarlijkste Nederlandse oorlogscriminelen. Wel beschouwd valt Mussert in het niks bij de prestaties van Wilders persoonlijk.

 

Wilders is leidend in een internationaal terroristisch netwerk wat zich onderscheid door een welhaast obsessieve voorliefde met Israël en het Zionisme. De leden doen zich voor als beschermers van het Joodse volk terwijl zij de Joden feitelijk vergasten op de ene na de andere zieke golf van antisemitisch geweld en terreur. De kunst van de grote antisemieten op aarde is dat zij als Zionisten en Christenheid gedoogd worden en daarom niet herkenbaar laag bij de grond vuige antisemitische taal hoeven uit te slaan.

 

Geert Wilders hoeft alleen een keppel op te zetten en zijn neonazistische broeders zingen van de achtergrond uit volle borst het liedje mee. Er is één typisch kenmerk aan het karakter van het Jodendom waaraan de antisemiet onmiddellijk herkend wordt door de Jood, ongeacht de vorm waarin het zich gekleed heeft, en dat is de keuze voor Israël en/of het Zionisme. Jodendom kiest NIET voor Israël of het Zionisme. Antisemieten, fascisten en Neonazi's kiezen WEL voor Israël of het Zionisme. Joden zijn tegen Israël en het Zionisme. Joden hebben een broertje dood aan Israël en Zionisme. Als Joden iets haten is het Israël of Zionisme.

 

Iedereen die de keuze maakt voor Israël of het Zionisme krijgt de behandeling die elke Mof verdient. Dat Wilders de grote Zionistische leiders Herzl en Jabotinsky eert als zijn helden, houdt in dat hij vanzelfsprekend bekend is met hun antisemitische publicaties en Jodenhaat. Het waren de Zionisten die zich na de Franse Revolutie als eerste collectief nadrukkelijk in vereniging uitspraken tégen Joden in Europa en hen framde “als bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars”. De vriendenkring van Hitler financiert Geert Wilders.

 

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus