U bent hier: Home / De waan van Annabel Nanninga

De waan van Annabel Nanninga

by J.L. de Kreek — last modified 25-09-2014 19:35
Opgeslagen onder:

Daar zat ze dan. Journaliste Annabel Nanninga van GeenStijl bij de EO in Dit Is De Dag. Annabel Nanninga werkt binnenkort voor Joshua Livestro op de nieuwe site jalta.nl. Annabel Nanninga heeft ongelijk omdat ze zich niet aan de feiten houdt. Alle filmpjes over onthoofdingen door IS weet Annabel Nanninga te vinden op Internet. De uitgebreide deskundige verklaringen van experts en engineers die bewijzen dat de aanslagen in de VS 11 september 2001 een 'enhanced event' moeten zijn geweest ziet ze steeds over het hoofd. Dat is racistisch opportunisme van deze huisvrouw.

Wat Annabel Nanninga ook steeds vergeet is dat haar beeld van Joden en Israël overeenkomt met dat van de NAZI.s Met kapitalen geschreven want het fotografische materiaal van de SS wat ouderwets huishoudt in Moslimlanden met de SS tekens op wapens en vlag staan niet prominent op de sites waarvoor Nanninga schrijft. Ook schrijft Annabel Nanninga niet over het feit dat de helden van Wilders de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

 

Over de genocide van Geert Wilders begint Nanninga ook al niet. Ze is journalist dus ze kan weten dat de held van Wilders die ook prominent journalist was de 'Endlösung der Judenfrage' op de internationale agenda gezet heeft. Wanneer de Semitische slachtoffers van Bush, Balkenende en Blair van zich afbijten ziet A. Nanninga daarin gevaar van moslimextremisme voor Nederland. De christen terroristen met stropdassen en glad gekamd haar in het parlement, die ontmaskert A. Nanninga niet.

 

A. Nanninga werkt samen met arabist Hans Jansen op GeenStijl. Arabist Hans Jansen is handlanger van Geert Wilders. Op GeenStijl staat het feit vermeld dat “Fitna” schuld heeft aan twee dode militairen in Afghanistan. Niet gewoonweg twee militairen. Misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de Nederlandse CDS. CDS staat voor Commandant Der Strijdkrachten. Wilders is de moordenaar van de zoon van de Commandant Der Strijdkrachten en misschien wel de beste militair van de NATO en A. Nanninga zwijgt, née ze neemt het op voor de vrije meningsuiting van Wilders want alles moet gezegd kunnen worden in Nederland.

 

Net als Geert Wilders vergist A. Nanninga zich in vrije meningsuiting. Vrije meningsuiting is een recht. Het is zelfs een mensenrecht. Dit wil zeggen dat het onvervreemdbaar is. Dat het beginsel van onvervreemdbaarheid van mensenrechten soms meer een wassen neus lijkt is algemeen bekend. Personen worden te pas en te onpas de mond gesnoerd. De helden van Geert Wilders bijvoorbeeld wilde strikte beperkingen op de vrije meningsuiting, strikte beperkingen – dat is nog al wat van de helden van Wilders. Ook is er persbreidel in de politiek waardoor de journalistieke vrijheid ingeperkt wordt.

 

Hangt allemaal met elkaar samen, journalistieke vrijheid en vrije meningsuiting en mensenrechten. In Nederland is de vrije meningsuiting eigenlijk welhaast onbegrensd. Welhaast omdat het nooit genoegd zal zijn, hoe meer vrije meningsuiting hoe beter. Wilders bijvoorbeeld wordt met alle klachten over hem helemaal geen strobreed in de weg gelegd met zijn vrije meningsuiting. Hij kan en mag gewoon discrimineren heeft de rechtbank in Amsterdam in 2011 bepaald. De klachten over Wilders nu hebben betrekking op zijn misbruik van vrij meningsuiting. Wilders moet even zijn mond houden want anders brengt hij iedereen in gevaar.

 

Wilders levert alleen negativiteit. Net als GeenStijl dat doet met voorop A. Nanninga bij wie het racisme uit de poriën puist. Over een bepaalde beschermde en overigens bevolkingsgroep, een bepaald geloof, mensen die toevallig een Semitische achtergrond bezitten ook al worden zij arabieren genoemd. A. Nanninga vergeet steeds dat wat zij denkt absoluut niet waar en de werkelijkheid diametraal anders is. De aanslagen in de VS 11 september 2001 zijn een 'inside job' waarbij onmiddellijk opvalt dat de familie Bush weer vooraan loopt. Net als toen de familie de bancaire zaken managede voor het bureau van Adolf Hitler.

 

 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus