U bent hier: Home / De Wereldwijde Joodse Samenzwering

De Wereldwijde Joodse Samenzwering

by J.L. de Kreek — last modified 22-02-2015 18:15
Opgeslagen onder:

Moslims op heel de aarde moeten in het gelijk worden gesteld in verband met hun waarneming dat er sprake is van een Wereldwijde Joodse Samenzwering. Deze samenzwering waaraan de helden van Wilders deelnemen is schuldig aan de escalatie van de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog en de ellende nu in Moslimlanden en het antisemitisme. Bewijs van de samenzwering wordt gevormd door enkele authentieke kerndocumenten die te vinden zijn op www.jodenhaat.nl.

De muntDe Wereldwijde Joodse Samenzwering wordt nader inzichtelijk gemaakt op www.joodscomplot.nl. Ook de Holocaustfraude is onderdeel van de Wereldwijde Joodse Samenzwering. De feiten en cijfers staan op www.holocaustfraude.nl. Nederlandse deelnemers aan de Wereldwijde Joodse Samenzwering zijn in willekeurige volgorde: Meldpunt Discriminatie Internet, Centrum Informatie Documentatie Israël, de Joodse Omroep, de Anne Frank Stichting, de SS en natuurlijk Abraham Maarten (Bram) Moszkowicz die oorlogscrimineel Geert Wilders, die volger blijkt te zijn van de uitvinder van de Final Solution of the Jewish Question, verdedigt.

Joden die niet deelnemen aan de Wereldwijde Joodse Samenzwering zijn de belijdende Thora Trouwe Joden die de Wereldwijde Joodse Samenzwering van de broeders en zusters bevestigen door onder andere te erkennen dat de nazi-propaganda gebaseerd was op wat de de Joodse Samenzweerders, de Zionisten, zijden. De Thora trouwe Joden schrijven ook over de vele bedreigingen en het geweld van de Wereldwijde Joodse Samenzwering om de Joden van overal op aarde als vee te verdrijven naar het Wereld-Getto te Israël al waar ze rijp gemaakt worden voor de finale slacht.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus