U bent hier: Home / Demmink down, others to go

Demmink down, others to go

by J.L. de Kreek — last modified 22-01-2014 06:08
Opgeslagen onder:

Bevel tot strafvervolging van oud secretaris Joris Demmink is gegeven. Daarmee het succes van de burgerjournalistiek bewijzend. Dat het allemaal nog erger is dan reeds lijkt blijkt uit de vele beschuldigingen van ernstige strafbare feiten door Joris Demmink die niet besproken zijn door Micha Kat, Martin Vrijland, Talk2Myra en advocaat Van der Plas. Joris Demmink is natuurlijk ook een ordinaire oorlogsmisdadiger.

Opstelten en Fred Teeven moeten ook strafrechtelijk vervolgd worden. Zij zijn tenslotte net als Demmink schuldig aan genocide in Irak. Het beeldmateriaal is duidelijk uit dat land wat eerst na consent van de Nederlandse politiek excessief gebombardeerd is met verarmd uranium. Nederland met het Vredes Paleis en het Internationaal Strafhof binnen de landsgrenzen heeft gewicht in de internationale politiek schaal. Wanneer de Nederlandse politiek van mening is dat een oorlog tegen Irak politiek gesteund moet worden is het serieus.

De vele beschuldigingen aan het adres van Demmink vallen samen met meer wat opvalt aan het Nederlands bestuur sinds Balkenende I. De Puinhopen van Paars zijn niks vergeleken met daarna. Joris Demmink is één van de prominente ambtenaren die het in de macht heeft te bepalen in verband met kwesties die alle Nederlanders aangaan. Zoals de jeugdzorg. Daarmee zijn feiten aan de hand die het daglicht niet velen kunnen. Een beerput die traag en gestaag opengaat.

Onder de rest die vervolgd moeten worden ook Joshua Livestro. Hij denkt dat dit een grap is en doet daarover luchtig terwijl zijn naam welhaast bovenaan prijkt op de lijst van niet ambtelijke prominente deelnemers aan de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van zijn partij de VVD in Irak. Tot deze rest behoort ook Geert Wilders die denkt een front in Europa te kunnen vormen met Front National en Le Pen. Geert Wilders pleegt misdrijven waaraan zelfs deze bastaards zich niet bezondigen. 

Niet dat Wilders tegen de Islam is wordt hem kwalijk genomen. Wel dat hij met zijn anti-islamcampagne kennelijk opzettelijk misverstanden laat bestaan bij de gewapende en extreem gewelddadige vijand omtrent de doelen van de Nederlandse Landmacht in Islamistische landen. De gewapende Jihadist denkt door de anti-Islam hetze van Geert Wilders dat de Nederlandse militair in Islamistische landen aanwezig is om de islamiet uit te moorden. Dat is namelijk reeds met politiek consent van Wilders het geval in Irak. Iedereen gedoogt Wilders. Dat is ronduit bizar want Geert Wilders brengt iedereen in gevaar.

Er zijn meerdere strafklachten bij gerechtshoven in behandeling die beogen een aardverschuiving in de Nederlandse verhoudingen te verzorgen. Daarbij komen nog strafklachten in verband met de Wereld Draait Door en Matthijs van Nieuwkerk. Ook een strafklacht in verband met oorlogscorrespondent Arnold Karskens ligt nog op de plank. Hij beschermt oorlogsmisdadiger Fred Teeven van de VVD door het nooit te hebben over de internationale misdrijven van dit lid van het comité van aanbeveling van de Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden van Karskens. Dat Karskens vervolgens publiceert op The PostOnline van Bert Brussen die niet wil dat er over genocide geschreven wordt en ook onderhuids antisemitisch imponeert bewijst eens te meer dat kaalkopjes ook vandaag gewoon écht kaalkopjes zijn.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus