U bent hier: Home / Deportatie Joden landsbelang

Deportatie Joden landsbelang

by J.L. de Kreek — last modified 15-07-2013 12:05
Opgeslagen onder:

Omdat de Zionistische Joden reeds in 1897 de mensenrechten voor alle Joden ontbonden hebben, en Joden als een volk van verachtte bedelaars wegzette, en de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk op de internationaal politieke agenda gezet hebben, en iedereen met serieus geweld bedreigde die daaraan niet meewerkte, en opriepen tot meer antisemitisme om Joodse rijkdommen te liquideren, en vonden dat Joden op elkaar schieten en verwoest worden moesten, en propageerde dat alle Joden één volk zijn, en Hitler met Joods-Amerikaanse dollars betaald is, en de Zionisten reeds in 1933 als eerste Duitsland de oorlog verklaarde om het te vernietigen, werd het detineren en deporteren van Joden opportuun voor Adolf Hitler in het kader van het landsbelang.

Dat Zionistische Joden een gevaar gebleven zijn voor het landsbelang bewijst het verloop van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah. Ook wordt het gevaar van Zionistische Joden voor het landsbelang bewezen door het feit dat Ronald Eissens onder het goedkeurend oog van Ronny Naftaniel en Esther Voet en Leon de Winter de magistratuur bedreigt met terrorisme of althans serieus geweld wanneer de Holocaust ontkend wordt. Het woord 'Holocaust' opzichzelf bewijst taalkundig het Joodse fundament. Ook het obsessief liegen over de Holocaust is een manier van de Zionistische Joden om hun dictatuur te vestigen en de wereld te onderwerpen aan hun wil. Nu het normaal wordt gevonden dat Geert Wilders oproept tot deportatie van Moslims omdat hij de Islam een verderfelijke ideologie vindt, is het gerechtvaardigd over de deportatie van Zionistische Joden te beginnen. Ze hebben tenslotte het eigen wereld-getto van de wereldgemeenschap afgeperst dus er is geen grond ze in Nederland te huisvesten. Het is alleen terroriseren en bedreigen en liegen wat de Zionistische Joden doen.

Zionisme is geen geloof. Joden zijn geen ras. De Zionistische Joden prediken een maatschappelijk en politieke ideologie die aan de basis staat van de Tweede Wereldoorlog, de Shoah, het antisemitisme en racisme. Om niet op te vallen doen zij alsof ze voor vrede en tegen discriminatie zijn terwijl zij voorts oorverdovend stil zijn over de hoofdschuld van de Zionisten aan WOII en de Shoah. Het is allemaal makkelijk te zien dat de Zionisten schuldig zijn aan alles wat betreft WOII en de Shoah. Zonder de Zionisten had Hitler geen kans. Hij heeft tenslotte zijn miljoenen van Zionistisch geïnspireerde Joden gekregen. Ook waren Zionistisch geïnspireerde Joden de juridisch eigenaren van het concentratiekamp Auschwitz waar significant minder Joden vermoord zijn dan de Zionistische Joden willen dat iedereen gelooft. Joden krijgen door de eeuwen heen de schuld van veel. Helaas bewijst de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de naoorlogse psychologische oorlogsvoering der Zionistische Joden dat dit niet zonder grond is. En natuurlijk lijden de goede onder de kwaden en zijn Zionisten eigenlijk geen Joden. Het zijn Katholieken, net als de SS.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus