U bent hier: Home / Depressief van Bram Bakker

Depressief van Bram Bakker

by J.L. de Kreek — last modified 15-01-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Het is een onweerlegbaar feit van het leven dat zelfmoord een geregistreerde bijwerking is van antidepressiva. Desondanks weigert psychiater Bram Bakker antwoord te geven op de klemmende vraag hoeveel antidepressiva-gebruikers zelfmoord plegen en hoe dit zich verhoudt tot niet gebruikers. Depressieve mensen met zelfmoordgedachten lopen verhoogd risico op zelfmoord omdat antidepressiva de rem op handelen wegneemt terwijl de drang naar zelfmoord eerst later afneemt. Een rigoureuze manier voor de Pharmachemie om van klachten af te komen.

Psychiater, publicist en hardloper Bram Bakker is ook organisator van het Depressiegala en ondernemer en initiator van @MentHealthFound. Bram Bakker werkt mee aan een campagne van het ministerie van VWS om te praten over depressie. Het ministerie heeft onderzoek gedaan. Daaruit is gebleken dat vooral jongeren en jonge vrouwen last hebben van depressie en daarover niet praten. Secretaris-generaal van VWS is Erik Gerritsen. Erik Gerritsen was de grote man van Bureau Jeugdzorg Conglomeraat Amsterdam.

Bram Bakker en het Depressiegala en @MentHealthFound zijn een toegangspoort van de georganiseerde misdaad in de Nederlandse Kinderbescherming. Erik Gerritsen zwijgt want hij is leider van deze misdaad. De Nederlandse media heeft het er  niet over ook al liggen de feiten op straat want journalisten zijn betrokken. Psychiaters zoals Bram Bakker hebben het er ook niet over want al die depressieve kinderen komen via Jeugdzorg bij hen in de wachtrij voor behandeling. Dit is het hoofddoel van de campagne van VWS om te praten over depressie. Vooral de depressie van jonge mensen is belangrijk want dat is de sleutel tot het misbruik in de kinderbescherming.

Bovenal het negeren van de feiten door Bram Bakker & co is deprimerend. Het is niet moeilijk op de sociale media de deprimerende verhalen te vinden waarbij ouders vechten tegen de bierkaai omdat hun kind om welke reden dan ook van hen wordt ontvreemd door de kinderbescherming zonder dat iemand daartegen iets doet of doen kan. Dit wordt met een wettelijke term “gedwongen verdwijning” genoemd en is strafbaar gesteld met levenslang. Bram Bakker plaatst zichzelf op het hoofdpodium om de jonge kwetsbare prooi makkelijk te voeren aan de georganiseerde misdaad van Erik Gerritsen en de Kinderbescherming voor geld of bevrediging van perverse prikkels anderszins. Bram Bakker is ook basisarts. Met kennis van de feiten verzwijgt hij willens en wetens dat AIDS niet door HIV kan worden veroorzaakt.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus