U bent hier: Home / Derde Wereldoorlog is coming

Derde Wereldoorlog is coming

by J.L. de Kreek — last modified 02-02-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De Derde Wereldoorlog komt er aan. Die oorlog is onvermijdelijk. Het is onderdeel van de meertrapsraket van de NAZI's om wereldmacht te grijpen. De NAZI's hebben de Tweede Wereldoorlog gewonnen. Iedereen denkt dat Europa is bevrijd van de NAZI's. Dat is een illusie. De NAZI's hebben de zetel verplaatst naar de VS, Israël en Argentinië. De NAZI's zijn onderdeel van het meerkoppig monster der Zionisten. Ronny Naftaniel. Esther Voet. Lodewijk Asscher. De grote verraders van de Joden en het Jodendom.

De NAZI's in de tijd van Hitler bestonden onder andere ook uit Prescott Bush, de grootvader van de laatste Amerikaanse president George Bush, en uit Ze'v Jabotinsky en in Amsterdam uit de grootvader van Lodewijk Asscher. Ze'v Jabotinsky is de grote vooroorlogse militaire strateeg van de Zionisten en oprichter van de Bruinhemden in Duitsland. Ze'v Jabotinsky is een van de helden van Wilders. In het clublied van zijn organisatie Betar wordt de overwinning van de Romeinen op de Joden bejubelt. Zijn groep heeft de locatie van Auschwitz uitgezocht. De NAZI's zijn Israël en de Amerikaanse 'power elite'. De Duitse NAZI's waren ingehuurd door de Amerikanen en Israël in oprichting.

In 1897 reeds bepaalde tweehonderd NAZI's bij en tijdens het eerste Zionistische Congres te Basel dat Joden geen mensenrechten bezitten en dat Joden bij meerderheid verachtte bedelaars zijn. Keer op keer wordt het uitgelegd. Keer op keer worden journalisten gewezen op de feiten. Ook de bedreigingen van de Zionisten met 'dire consequences' aan het adres van de magistratuur indien deze feiten herkend of erkend worden zijn uitgebreid beschreven op hét Goede Nieuws op www.goedenieuws.nl. Nederland nadert het punt dat er kennelijk geslagen moet worden om de samenleving te verdedigen tegen de oprukkende Moffen.

Voor wie het allemaal nog niet zo heel goed begrepen heeft: de MH17 is zeer waarschijnlijk neergeschoten door NEO-NAZI's in Oekraïne die innig samen lijken te werken met Israëli's én NATO. Nederland verstijft, verstart, ontkent of doet ouderwets mee zoals de Telegraaf Media Groep middels Geen Stijl en de Telegraaf of de Dagelijkse Standaard en Jalta. Personen daar die zich aangesproken moeten voelen zijn Joshua Livestro en Annabel Nanninga. Niemand van de Nederlandse journalistiek onderzoekt de waarheid van de feiten zoals een Nederlandse journalist betaamt. Alsof de School voor de Journalistiek de leerlingen onderwijst niet na te denken en terrorisme gerelateerd te bedriegen.

Komende maanden wordt in Nederland bevoegd de harde confrontatie middels het strafrecht gezocht met Geert Wilders en zijn groep waaronder tevens begrepen Geen Stijl. Hard in deze zin is ook gewoon knalhard. Ook de strafrechtelijke confrontatie met de jeugdbeschermers zal worden gezocht omdat de jeugdbescherming in Nederland bestaat uit een groep pedofielen die op giga-schaal minderjarigen roven en verkrachten en doden of laten doden alsof ze NAZI's op herhaling zijn. Erik Gerritsen is in dit verband een aangesproken persoon die niet moet blijven doen alsof hij zijn certificaten en prijzen als beste overheidsorganisatie ook écht verdiend heeft.

De muntDe NAZI's zitten overal. In de politiek, in het bankwezen, in de Kerk, in de jeugdbescherming. Vooral zitten de NAZI's bij de PVV, het CDA, de SGP, de CU, de VVD, en verondersteld Joodse organisaties als het CIDI, de Joodse Omroep, Stichting Anne Frank, het Auschwitz Comité en natuurlijk het Meldpunt Discriminatie Internet. Ook in de journalistiek zitten de NAZI's. Zij heten dan Aron Grunberg of Kustaw Bessems. De idee dat de NAZI's louter de Moffen zijn, de Duitsers en de eikels van de NSB is een dwaling waarin de NAZI's iedereen geplaatst hebben. De NAZI's zaten in alle besturen van aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende landen, ook bij de geallieerden.

Functioneel waren er geen geallieerden. De Tweede Wereldoorlog was het meerkoppig NAZI-monster wat zichzelf bevocht om Europa naar de ondergang te dragen en de wereldgemeenschap de stichting van Israël af te persen. De eisen van de Zionisten waren in 1939 dat er geen vrede zou zijn zonder dat de bulk van Joden uit Europa was gedeporteerd en dat de 'Endlösung der Judenfrage' oorlogsdoel werd van de geallieerden. Het idee van treinen en kampen was in 1897 reeds bedacht door een andere Zionistische held van Wilders. Ook de zelfverrijking voor de Zionisten aan de Holocaust is toen uitgevonden door de helden van Wilders.

Iedereen heeft zich gehouden aan de eisen van de Zionisten. Niemand heeft zich verzet tegen de leiding die vanuit Zionistisch Amerika gegeven werd aan de Holocaust. De bouw van Auschwitz, de oprichting van IG Auschwitz, de financiering van Hitler, de naoorlogse stroom van NAZI's naar de VS, de naoorlogse psychologische oorlogsvoering en de Holocaustfraude is allemaal geregeld vanuit kantoren in Wallstreet, Zwitserland, het Vaticaan en Israël. Wat al te vaak vergeten wordt in verband met de NAZI's is dat Hitler in de eerste plaats op Kruistocht was als Tempelier opzoek naar de Heilige Graal. Uiteraard onder gezag van de Paus van Rome want dat is nu eenmaal het geval bij Tempeliers - én betaald door Zionisten en Amerikanen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus