U bent hier: Home / Die doodenge Joden

Die doodenge Joden

by J.L. de Kreek — last modified 20-01-2015 13:15
Opgeslagen onder:

Sommige Joden zijn echt extreem eng. Dat zijn vooral de Joden die wapens willen voor zichzelf in Europa om zich te beschermen tegen antisemitisme zonder erbij te vertellen dat het antisemitisme de schuld is van de Joodse leiding. Joden die eerlijk zijn vertellen de geschiedenis zoals deze is namelijk dat de Joodse helden van Geert Wilders persoonlijk Europa hebben aangezet tot wereldoorlog en Holocaust.

Het ophitsen van antisemitisme en het accrediteren van antisemieten om de massa te controleren en het financieren van de antisemieten en het bouwen van Auschwitz en het vergassen van Joden is allemaal geregeld door de oprichters van Israël. Iedereen denkt dat Hitler de schuldige is aan de Jodenvervolging terwijl Hitler de aannemer was die onder druk van de vernietiging van Duitsland door de oprichters van Israël toegaf aan de lust van de Zionisten om Europa vrij te maken van Joden.

Ook bepaalde de Zionisten dat de Joden op elkaar moesten schieten, en dat ze vernietigd moesten worden. De meer dan achterlijke waan bij Joden dat anderen schuldig zijn aan het antisemitisme wat ze zelf veroorzaken moet voor eens en voor altijd duurzaam bestreden worden. De Joden zijn in gevaar omdat de Joden te laf of huichelachtig of te terroristisch zijn om toe te geven dat de eigen Joodse leiding schuldig is aan de Tweede Wereldoorlog en de Shoah juist om de Joden te deporteren naar Palestina en de slavenkampen van de Joodse Rothschild bankiers.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus