U bent hier: Home / Dominique Weesie slopen

Dominique Weesie slopen

by J.L. de Kreek — last modified 02-12-2015 09:55
Opgeslagen onder:

Dominique Weesie is misschien wel de meest gore pers parasiet van het Westelijk Halfrond. De grondlegger van het tendentieus, ongefundeerd en nodeloos kwetsen. De man die met zijn omroep op vakantie gaat naar Ibiza met oorlogscrimineel Jeanine Hennis. De persoon die zijn mening gelijk stelt aan het nieuws. Hij die van ongeremde agressie de standaard maakt van een nieuwe generatie jongeren die deze omgangsvorm als normaal beschouwt.

Het probleem voor Dominique Weesie is wat hij niet vertelt. Hij wil graag andere geluiden laten horen. Dat zijn vooral de populistische en racistische geluiden van personen die oorlogsmisdaden en terrorisme in Moslimlanden ondersteunen. Dominique Weesie is een soort Goebbels. Zijn producties zijn een soort der Angriff. De organisaties van Dominique Weesie staan stijf achter Geert Wilders die de grondleggers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust als zijn helden ziet.

Dominique Weesie publiceert met zijn organisaties ook nooit iets over de blatante oorlogsmisdaden en het terrorisme van de Nederlandse politiek in Moslimlanden. Zijn personeel pist op personen die bewijzen dat de torens van de Twin Towers 11 september 2001 niet ingestort kunnen zijn door de vliegtuigen en lokken tijdens de gewapende conflicten aanslagen uit. Dominique Weesie vindt zichzelf een hele kerel en vergeet dat hij met de beer neukt.

Dominique Weesie moet bevoegd kapot gemaakt worden. Net als Geen Stijl. Net als Geert Wilders. Juridisch via de onafhankelijke rechtspraak. Gesloopt. Zijn opinie moet verdampen. Niks mag daarvan overblijven. Dominique Weesie geeft journalistiek een slechte naam. Dominique Weesie bouwt voort op de plannen van de journalisten en schrijvers die verantwoordelijk zijn voor de Jodenvervolging. Diep in zijn hart is Dominique Weesie een ziek racistisch fascistoïde rukkertje. 'Der Untergang' van de Weesie is onomkeerbaar.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus