U bent hier: Home / Donald Trump heeft gelijk

Donald Trump heeft gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 08-02-2017 06:00
Opgeslagen onder:

Donald Trump heeft gelijk dat hij de veiligheid van de VS op de eerste plaats zet. De VS zijn 11 september 2001 aangevallen door een groep terroristen uit de kring van Geert Wilders, Jan Roos en de Telegraaf Media Groep. De MSM houdt iedereen voor dat arabieren de aanslagen met gekaapte vliegtuigen hebben begaan. Dat de vliegtuigen die iedereen denkt gezien te hebben geen vliegtuigen waren blijkt uit de aard van de schade aan de Twin Towers die bij de botsing met de torens is ontstaan.

De vliegtuigen waren geen vliegtuigen en de torens van de Twin Towers kunnen alleen met geavanceerde explosieven in het fundament en/of op de kern van de torens instorten zoals ze zijn ingestort. De wijze van instorten is specifiek voor 'controled demolition'. Symmetrisch met welhaast de vrije valsnelheid in het eigen fundament. De Twin Towers zijn van binnen uit opgeblazen. Met vooraf geplaatste geavanceerde munitie. Het is niet onwaarschijnlijk dat daarbij gebruik is gemaakt van atoommunitie in de vorm van een 'suitcase'.

Afgelopen vijftien jaar sinds die aanslagen heeft de VS dood en verderf gezaaid in alle uithoeken van de aarde. Miljoenen doden en nog vele doden te gaan wanneer de dodelijke 'fall-out' die 'the Coalition on the fly' heeft gerealiseerd in Irak niet wordt opgeruimd. Deze ongebreidelde agressie van de Verenigde Staten van Amerika is het gevolg van het feit dat president Bush zijn 'command responsibility' opzettelijk wederrechtelijk niet is nagekomen. Opperbevelhebber Obama is als huisslaaf zijn baas gevolgd en Donald Trump moet met een schone lei beginnen anders stort de federale staat in en zijn de Verenigde Staten van Amerika failliet.

Ter voorkoming van wraak door jihadisten uit de landen die afgelopen jaren onrechtmatig zijn geterroriseerd door de Bush en Obama regeringen, sluit Trump de grenzen voor personen uit deze landen. Veel belangrijker voor Donald Trump is dat hij goed geïnformeerd wordt over de feiten en dat hij goed advies krijgt over te voeren beleid. Donald Trump is omringd door journalisten die hem 'bashen' omdat hij anders denkt over de feiten dan de corrupte journalistiek. Ook is er tot op heden geen medewerker van Trump die zich nadrukkelijk heeft uitgesproken tégen de opzichtig leugenachtige officiële verklaring voor het instorten van de torens van de Twin Towers.

Een geweldig Hollywood script is in realtime en drie dimensies met militaire precisie uitgevoerd. Laser of anderszins geleide projectielen van verarmd uranium mogelijk voorzien van Holographic CCD hebben de schijn van vliegtuigen gewekt. Niet ondenkbaar is dat het beeld van de vliegtuigen 'on the fly' in de live uitzending of de postproductie in de video(stream) is gemonteerd. Diepgaande betrokkenheid van Amerikaanse medianetwerken bij de aanslagen in de VS 11 september 2001 is niet ondenkbaar. Dat Nederlandse journalisten onmiddellijk als een vanzelfsprekendheid de waarheid over het instorten van de torens van de Twin Towers onder de pet houden is redelijk vermoeden van schuld aan betrokkenheid bij die aanslagen in de zin van het Wetboek van Strafrecht.

De zaak is rond als na onderzoek ook nog eens blijkt dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn bedacht door journalisten die hulp hebben gekregen van Nederlandse journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en De Telegraaf en dat journalisten van deze kranten collectief en individueel liegen over de rol van de journalistiek bij de voorbereidingen op Holocaust, en met kennis van de feiten bijdragen aan de naoorlogse leugens om de hoofdrolspelers buiten beeld te houden, en dat de aanslagen in de VS voortbouwen op de oude agenda die ook het fundament voor WOII heeft gelegd. De journalistieke hoofdrolspelers zijn de helden van Wilders die door een grote groep journalisten gezien worden als leiders van Joden terwijl het Oppernazi's zijn die álle Joden tijdig willen opdrijven naar het wereldgetto te Palestina voor het vuur van de finale Holocaust.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus