U bent hier: Home / Donders en bliksem

Donders en bliksem

by J.L. de Kreek — last modified 13-05-2014 09:55
Opgeslagen onder:

Er is een niet gering aantal vooraanstaande personen in Nederland wat zich in ernstige mate grens overschrijdend gedraagt. Daaronder tevens begrepen Jan Peter Balkenende, Geert Wilders, Matthijs van Nieuwkerk, Joris Demmink, Erik Gerritsen en John de Mol. In iets meer dan tien jaar tijd is Nederland het paradijs van Het Kwaad geworden. Met hoofdletters geschreven. Sinds Balkenende I moet bij georganiseerde criminaliteit aan de politiek en media gedacht worden.

De misdaden van de bankiers die de schuld van de economische crisis in de schoenen geschoven krijgen, vallen in het niks bij wat de politiek allemaal willens en wetens fout doet. De personen in de politiek die het hardst aangepakt worden moeten, naast Geert Wilders, zijn de gelovigen. Gelovigen hebben op grond van Het Woord geen plaats in de politiek. Politiek is maatschappelijk. Geloof is spiritueel. Het gevaar van gelovigen in de politiek is dat zij beleid en strategie leveren op grond van het geloof. 

Geloof is een lastig aspect. Bestaat God of bestaat God niet. Als God bestaat is het vanzelfsprekend de maker van Het Woord. Uit dat woord, vooral het verondersteld laatste hoofdstuk, Openbaring, blijkt dat wanneer gelovigen aan politiek doen het de hel op aarde wordt. Denk aan Armageddon enzo. De Christenheid, zoals gelovigen in de politiek ook genoemd worden, weet dit, want de Christenheid is Het Beest of De Hoer waarvoor de Bijbel in Openbaring waarschuwt. Feitelijk is Femke Halsema ook een personificatie van De Hoer waarvoor de Bijbel waarschuwt. 

In 1897 toen de Zionisten bepaalde dat de Joden bij meerderheid een volk van verachtte bedelaars zijn en geen mensenrechten bezitten, hebben zij ook ritueel het Armageddon Beest losgelaten. Dít Armageddon Beest is het Zionisme wat het moderne antisemitisme en het Nazisme van Hitler heeft voortgebracht, in vereniging met de Katholieken. Anders dan christen doet, aanbidt de katholiek afbeeldingen van de Duivel. De Katholiek doet alsof dit Christus is terwijl de Bijbel het verbiedt beelden te verafgoden. Katholieken zijn géén christenen. De Paus is de plaatsvervanger van Satan op aarde. 

Deze groep van Zionisten en Katholieken die de kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust is na de oorlog niet uitgestorven. Feitelijk heeft het zichzelf van Adolf Hitler bevrijdt. Wat niemand onderwezen krijg op school is dat vooraanstaande joden als Einstein die voor de Tweede Wereldoorlog naar Amerika emigreerde en het Zionisme predikten, functioneel de grote Nazi leiders waren. Het Nazisme vindt de oorsprong in het Zionisme, bij welgestelde joden die op de golf van zelf veroorzaakte pogroms uit Europa naar Amerika vluchtte om daar de grens te sluiten voor de overige joden en vanaf het Amerikaans grondgebied de stichting van het Derde Rijk te begeleiden. 

Het Derde Rijk waarvoor Adolf Hitler streed is het Duizendjarig Rijk met Jeruzalem als Hoofdstad en de Rothschild bankiers als Koninklijke familie. Het is allemaal heel makkelijk te zien aan de recent in het Nederlands taalgebied bekend geworden authentieke Zionistische documenten waarmee Loe de Jong en Harry Mulisch en Leon de Winter en Ester Voet en Lodewijk Asscher en dergelijken bekend verondersteld moeten worden, want de documenten komen uit Zionistische archieven die altijd voor iedereen toegankelijk geweest zijn. 

Onder Joden wordt niet tot nauwelijks gesproken over het Zionistisch kwaad. Eenvoudigweg omdat de Zionisten door de eeuwen heen de lui met de hardste knuppels zijn geweest en altijd de broeders en zusters geofferd hebben om te verhelen dat de Tweede Wereldoorlog een Zionistische project was, bedacht en militair georganiseerd door de helden van Geert Wilders. Zionisten zaaien angst onder joden opdat men zwijgt over de schuld van Zion aan WOII en de Shoah. Dan daarbij arabist Hans Jansen die bij de rechtbank liegt over de Koran en ordinair katholiek is, en wekelijks zijn propaganda op GeenStijl ventileren mag van @Pritt.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus