U bent hier: Home / 'Dood aan Bert Brussen'

'Dood aan Bert Brussen'

by J.L. de Kreek — last modified 01-03-2013 17:15
Opgeslagen onder:

Dood aan Bert Brussen in overdrachtelijke zin betekent niet dat hij als een Theo Van Gogh gruwelijk om het leven gebracht moet worden door een Islamiet die wraak neemt op de mede door Bert Brussen gedragen genocide in Irak. Er zijn talrijke irritaties in verband met Bert Brussen. Om te beginnen deugt zijn copy niet. Bert Brussen is een prominente Nederlandse journalist. Zijn beroep op journalistiek heeft verzorgd dat zijn bedreiging van Wilders straffeloos voorbij ging.

Het zure aan Bert Brussen is dat hij wel de lusten en niet de lasten van het beroep van journalist voor de rekening neemt. Vrije meningsuiting zoals toegepast door Bert Brussen benadeelt direct en rechtstreeks de belangen van zijn klanten, de merken die op hem vertrouwen, want hij draagt er kennelijk opzettelijk aan bij dat ondernemend Nederland niet bekend is met de logische oorzaak van de economische crisis. In de reclame wordt hardop geklaagd over de economie. Toch laat Bert Brussen het na om op de vele platforms waar hij prominent verschijnt relevante feiten die voor iedereen van belang zijn, te benoemen.

Matthijs van Nieuwkerk en Jort Kelder hebben daar ook een handje van. Ook GeenStijl en PowNed worden dat verwijt gemaakt. Alsof iedereen de oorlog zonder geldige reden in Irak vergeten is. Wat ook zuigt aan Bert Brussen is het voortgaand wegkijken van belangrijke informatie over de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 en hulp aan Islamitische vijandige strijders die Geert Wilders levert. Bert Brussen heeft altijd woordjes klaar over anderen en kijkt nooit naar zichzelf. Op Internet circuleert een filmpje waarop Bert Brussen zegt dat hij alles kut vindt en haat en iedereen kapot wil. Aan de dagelijkse copy van Bert Brussen te zien is dat geen grap.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus