U bent hier: Home / Dood. Aan. Zion.

Dood. Aan. Zion.

by J.L. de Kreek — last modified 03-11-2013 12:20
Opgeslagen onder:

Nooit zal er vrede zijn met de Zionisten. De Zionisten willen oorlog. Zionisten hebben altijd oorlog gewild, blijkt eerst nu door Internet de geschiedenis van het Zionisme transparant is. De Zionisten vertegenwoordigen de stroming der seculiere joden die gekwalificeerd worden als joodse zelfhaters. Mensen met dermate veel haat tegen de joodse achtergrond dat zij louter voor het eigen profijt de Joodse broeders en zusters naar de afgrond dragen.

Kortom: de ziekte met de Zionisten. Het is niet anders. Micha Kat van klokkenluideronline.is die een joodse achtergrond bezit wordt vervolgd omdat hij op goede academische grond de Holocaust ontkent, en de New World Order ontmaskert als de ouderwetse Zionistische kliek die het altijd verpest heeft voor iedereen. De Zionisten samenspannend met de Katholieken hebben de Tweede Wereldoorlog en de Shoah geleverd. Om de wereldmacht in handen te kunnen plaatsen van de Rothschild bankiers en het Vaticaan.

De Palestijnen die nu door de Zionisten het leven zuur wordt gemaakt alsof het vervolgde Joden zijn blijken significant vaak een ouderwets Joods achtergrond te bezitten. Grappige aan de Joden is dat ze genetisch broers en zussen zijn van de Palestijnen met wie ze ook Bijbels verwant zijn. De Zionisten hebben dat niet. Hun aartsvader is een ander dan die van de Joden. Zoinisten zijn genetisch nakomelingen van Dzjengis Khan en zijn pas relatief recent tot het jodendom bekeerd. Helaas heeft hen dat niet slim gemaakt. Zij hebben de Joodse identiteit en de mystiek gestolen om het Jodendom van binnenuit kapot te maken. Het zijn geen Semieten. Het zijn Euro-Aziaten. Hun Joodse groepsaanduiding omvat van oudsher ook de opvolgende letters NAZI: ashkeNAZIm.

Ronny Naftaniel is prominent vertegenwoordiger van deze terroristische netwerkorganisatie van zieke fucks die justitieel aangepakt worden moeten als ordinaire terroristen en de feitelijke voorbereiders van de Derde Wereldoorlog. Opvallend aan de wereldgeschiedenis is dat steeds niet ingegaan wordt op de misdadige en anderszins corrupte sleutelrol der Zionisten. Steeds weer heeft niemand het over de blatant antisemitische teksten van de Zionisten die ook gezien worden als de grote stichters van Israël wat zij zelf het wereldgetto noemen. Zionisme en slavernij zijn synoniemen.

De Holocaust is mislukt. De Zionisten hebben het gewild en het is mislukt. Vooralsnog zijn maximaal 3,3 miljoen dode joden te relateren aan de Jodenvervolging. Van meer dan dit getal is geen redelijk bewijs te vinden. Wel is er bewijs dat de benedengrens van 1,7 miljoen ook waarachtig zijn kan. Wat niemand verteld wordt is dat Auschwitz door Zionisten gebouwd is als transitcentrum en archrarisch modelkamp (lees: kibbutz) voor Europese Joden op weg naar Palestina of dieper Oost Europa in om het door de Duisters bezette Rusland te koloniseren. Het gas is door Zionisten betaald. De Tweede Wereldoorlog is de kolonisatie oorlog der Zionisten.

De laatste grote oorlog van de slavendrijvers en kolonisten. Hùn beweging tégen de vrede en de verlichting en de mensenrechten die pas recent in de wereldgeschiedenis zijn ingevoerd en wat door een groot aantal bepalende prominenten net als de democratie wordt afgekeurd. De Tweede Wereldoorlog en de Shoah past in de geschiedenis van 116 jaar Zionistisch terrorisme terwijl het Jodendom meer dan 5775 jaar oud is en de joden altijd sinds de veronderstelde dood van profeet Christus nadrukkelijk de Diaspora gepredikt hebben. Plotseling was daar 116 jaar geleden het verondersteld Joods nationalisme en de Joodse Natie Staat wat plotseling trouw gehoorzaamd worden moest door alle Joden op aarde anders zouden de Zionisten hen bedreigen. De Zionisten zijn de grote bedreigers, belagers en moordenaars van de Joden.

De Duitse bezetter was het Zionistische leger der Rotschild bankiers. Israël en Zionisme is 116 jaar corruptie van Nazi's in het Europa wat op zichzelf geen goed beeld heeft van het Jodendom en bovendien door het Katholicisme allerliefst op een fatsoenlijke manier van de Joden af is. Israël is onbevoegd gesticht. Het bezit geen staatsrechten. Het bezit niet eens een grondwet. De Zionisten moeten zich gewonnen geven. Anders moet rechtens de pleuris uitbreken. Dat is niet te vermeiden. De schuld van de Zionisten aan de Tweede Wereldoorlog en Shoah ettert als een dikke vette jeukende koolzweer onder de joodse gemeenschap. In het belang van de Joden en in casu daarmee de vrede moet Zion kapot en Israël opgeheven.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus