U bent hier: Home / Dood & Opstanding Jezus Christus bullshitverhaal

Dood & Opstanding Jezus Christus bullshitverhaal

by J.L. de Kreek — last modified 27-03-2016 06:00
Opgeslagen onder:

Het verhaal van de Kerk dat Jezus Christus aan het Kruis stierf en een Opstanding kreeg is een bullshitverhaal van Satanaanbieders. Jezus Christus waarschuwt nadrukkelijk voor dergelijke kwibussen. Als eerste was het een paal en geen kruis. Als tweede, en dat is wezenlijk, heeft Jezus Christus de executie overleefd. Iedereen met het verstand van een meelworm kan dat zelf zien in de Bijbel want Jezus Christus zegt het welhaast letterlijk. In elke vertaling.

Er is geen opstanding tot de eerste duizend jaar ná het eind van dit samenstel der dingen. Dat staat letterlijk in de Bijbel. De vraag of Jezus Christus gedood is met zijn executie is geen vraag van geloof. Dat is een vraag naar de feiten. De Bijbel levert houvast. In de Bijbel staan de woorden opgeschreven van Jezus Christus persoonlijk. Zijn eigen getuigenissen staan letterlijk in de Bijbel afgedrukt. Kwestie van lezen. Jezus verwijst nadrukkelijk naar Jona die drie nachten en drie dagen levend in de grote vis verbleef. Zo zou Jezus drie dagen en drie nachten in het Hart der Aarde verblijven.

Voor Moslims is de tekst van het Nieuwe Testament goed nieuws omdat het bewijst dat wat de Koran zegt over de schijnvertoning van de dood van Jezus in het Nieuwe Testament wordt bevestigd. Pasen en ook Kerst zijn feesten van Satan. De Paus is plaatsvervanger van Satan op aarde. Christenen bestaan eigenlijk niet op aarde behalve wanneer zij van het Islamitische soort zijn want Moslims geloven gewoon wat er in het Nieuwe Testament staat over de dood van Jezus Christus en door de Kerk niet is aanvaard.

Vroeger mocht niemand behalve de Kerk een Bijbel in bezit hebben. Bijbelvertalen of studeren of überhaupt een andere mening hebben dan de Papen is lange tijd verboden geweest. Pas sinds kort kunnen Bijbels in alle vertalingen onderzocht worden met de computer. Hoewel de computer niet nodig is om te zien dat de Bijbel nadrukkelijk is in het feit dat Jezus Christis niet aan het Kruis of de Martelpaal stierf helpt het bij het zoeken en vinden van de verzen die de feiten bewijzen.

Zij die dieper door vorsen op de inhoud van de Bijbel zullen ontdekken dat de Bijbel en de Koran aan elkaar gehecht zijn. In Hooglied wordt in ieder geval één keer in Majesteitelijke zin nadrukkelijk gepreludeerd op Mohammed die bezongen wordt door het meisje zo zwart als de tenten van Kedar. De idee dat de dood van Jezus Christus de losprijs is voor de zonden der mensheid is natuurlijk bespottelijk. Dan zou God en niet de mensen het offer brengen voor de zonden van de mensen dus dan is God dubbel genomen door zijn creatie.

De verlossing volgt eerst nadat mensen luisteren naar Jezus Christus en hem volgen ook nu hij niet gestorven blijkt te zijn en mensen zelf de losprijs betalen moeten voor de zonden die Adam en Eva in het Paradijs begaan hebben. Was een kleine moeite geweest om niet van de verboden vrucht te eten. Dan was iedereen nu volmaakt geweest eeuwig levend op aarde. Aangezien meeste Nederlanders geloven wat hen met de paplepel is ingegoten moet Nederland misschien als verloren worden beschouwd.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus