U bent hier: Home / Doodsbedreigingen van Zionisten

Doodsbedreigingen van Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 18-08-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Misschien omdat Joden zware doodsbedreigingen te duchten hebben van Zionisten dat niet algemeen bekend is dat de Zionistische helden van Geert Wilders de wegbereiders van Hitler en de gaskamers zijn. De Zionisten bedreigen het openbaar gezag met afschrikwekkende consequenties wanneer de Nazi-feiten der Zionisten erkend worden door de magistratuur. Ook na de oorlog zijn Joden door Zionisten met de dood bedreigd om bijvoorbeeld te emigreren naar Israël.

Het verhaal van de Joden in Irak is een typisch voorbeeld van de agressie van de Zionisten tegen Joden. Niet alleen zij hebben moeten vrezen voor hun leven door het geweld van de Zionisten. De bekende Jood Jack Bernstein heeft zijn eerlijkheid over het Zionisme en Khazarwortels der Israëli met de dood moeten bekopen. Het bedreigen van anderen met de dood is de Zionist met de paplepel ingegoten.

De grote Zionistische held van Wilders wilde dat verzet tegen het Zionisme met bruut geweld werd neergeslagen en dat Joden vernietigd werden. Ook fantaseerde hij over aanslagen op Turkije als het niet zou meewerken aan de 'Endlösung der Judenfrage'. De Joden hebben geen geluk met de Zionisten als hun vrienden. Zionisme is een vloek en een permanente bedreiging voor de Joden. Talrijke moorden en pogroms in de 19e en 20ste eeuw waren Zionistisch geïnspireerd.

Kameraden van Hitler zoals Feder en Eichmann waren diep geworteld in het Zionisme. Zionisten financierde Adolf Hitler en hadden middels hun onderneming Auschwitz in bezit toen er Joden vergast zijn. De Tweede Wereldoorlog is de oorlog van de Zionisten om het Joodse volk op te drijven naar het wereld-getto Israël waar zij in de toekomst allemaal zullen creperen of zich bekeren tot het ware geloof.

De Zionisten zijn uitvoerders van een duivelsplan waarbij de wereldmacht in handen valt van de familie die recent getrouwd is met de zus van Paris Hilton en middels de onderneming Charlie Hebdo laat drukken. Leon de Winter zwijgt en voedt zijn dochter op met een identiteitsstoornis. Joden zijn altijd tegen Zionisme geweest. Zionisten zijn altijd tegen Joden geweest, behalve wanneer het de bewoners zijn van het wereld-getto of de slaven in de abeiderskampen van de sponsors van de Knesset.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus