U bent hier: Home / Draagvlak strafvervolging Joris Demmink

Draagvlak strafvervolging Joris Demmink

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2013 16:20
Opgeslagen onder:

Omdat Micha Kat zijn onderzoek amateuristisch uitvoert en geobsedeerd is met de spreekwoordelijke pedoseksuele zweetvoeten, weet de onderzoeksjournalist niet te vertellen dat mr. Joris Demmink als secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie een waar pedo-paradijs voor zichzelf gebouwd heeft. Op alle terreinen van bestrijding van kindermisbruik faalt de Nederlandse overheid, bewust. Joris Demmink had het pensioen vanzelfsprekend anders voorgesteld dan zich op kosten van de belastingbetaler suf procederend om de aanklachten wegens zijn leiding aan bedrijfsmatige kinderhandelaars in de doofpot te stoppen.

Micha Kat legt verbanden niet causaal genoeg. Zijn welhaast rand-psychotisch wereldbeeld ligt dichter bij de realiteit dan zijn zieke tegenstanders in de Mainstream toegeven willen. Van links tot rechts zit de gevestigde media 'embedded' in de shit. Én geen internationaal strafrechtelijk rechtsgeldig betekende verloven en/of lasten in verband met Afghanistan. Én een oorlog zonder geldige reden. Én excessief bombarderen met munitie van verarmd uranium. Én in de politieke propaganda een obsessieve gerichtheid op een bepaalde en overigens Semitische bevolkingsgroep, gerelateerd aan de Joden. Én wel hoogexplosieve militaire minutie in de puinhopen van 9/11. De familie Bush zat ook bij Adolf Hitler aan het bureau.

Voor Joris Demmink en vriendjes is het bloed aan de paal. De ontvoering en het misbruik en de verwaarlozing van meisje A. te R. heeft voor de neus van ouders en hulpverleners plaatsgevonden. Iedereen in staat van onmacht achterlatend, want geholpen door de lange latten van de politie en zonder rechtsgeldig betekende last of bevel. Bevelen zijn er gegeven, niet rechtsgeldig namens de Koning of toen nog Hare Majesteit. Wèl rechtsgeldig namens het beleid van Joris Demmink wat ook de wettelijke bepaling behelst die stelt dat kindermishandeling binnen de instellingen van jeugdzorg verzwegen worden moet. De wet formuleert het iets anders, alleen het is muggenziften om er een discussie van te maken of artikel 21 van de Wet op de Jeugdzorg de zieke geest van kwaadwillenden in de overheid verraadt!

Dat is een wetsbepaling in verband met jeugdzorg waar burgers heel kwaad van mogen zijn omdat deze bepaling het redelijke vermoeden wekt dat minderjarigen onder toezicht van bijvoorbeeld de Willem Schikkers Groep chronisch mishandeld, misbruikt en verwaarloosd worden. Het algemeen bekende rapport van de Commissie Samson maakt het redelijke vermoeden hard met feiten en cijfers. De verhalen die verteld worden onder slachtoffers van jeugdzorg over bijvoorbeeld een jongen, gedwongen opgesloten, die het goed deed in de groep, niet opvallend, iemand die normaal deed, en door de leiding van de instelling van jeugdzorg in de hoek en op de grond werd gedrukt en weggedragen naar een cel of iets dergelijks alsof alle regels gebroken waren.

Joris Demmink breekt alle regels. Niet alleen de regels wat betreft de rechtmatigheid van zijn ambtelijke bediening. Ook zijn handelingen als burger in de politiek lid van de oorlogsmisdadige VVD brengt Joris Demmink in strafrechtelijk vaarwater! Er is door de casemanager van LoketBJZ inmiddels een ontelbaar aantal keer met opsporingsambtenaren gesproken over Joris Demmink en zijn a) oorlogsmisdaden en b) deelname aan een criminele organisatie wat onder andere kindermisbruik op de agenda heeft. Niet alleen op het terrein van terrorisme excelleert Joris Demmink de grootvizier die ook ná zijn pensioen graag aan de trekken gekomen was.

Het beeld wat opdoemt uit het dossier van meisje A. te R. is dat van een criminele organisatie in het ministerie van veiligheid en justitie en jeugdzorg wat middels ambtelijk beleid leiding krijgt of althans heeft gekregen van oorlogsmisdadiger Joris Demmink die ook medeplichtig is aan genocide. Joris Demmink weet nog niet dat recherche thans reeds JA geknikt en interessant gezegd heeft bij de kwalificatie oorlogsmisdaden voor het werk van Joris Demmink. Omdat het staatsrechtelijk vooralsnog niet mogelijk is de grootste oorlogsmisdadigers in de politiek strafrechtelijk te vervolgen, krijgt nu de eerste onderknuppel de volgende lawine van verwijten te bestrijden mochten Micha Kat en het AD onderuit gaan in de strijd van de supernarcist tegen de waarheid in verband met de onrechtmatigheid van zijn bediening. Het lachje van de man spreekt boekdelen.

Volgens de casemanager van loketBJZ.nl gaan de terroristische misdrijven van André Rouvoet & co in islamitische landen, hand in hand met vergaande en langdurige kindermisbruik door personen in dienst van de publieke zaak. De pedofielen hebben het recht op vereniging thans reeds ver opgerekt in die zin dat zij in vereniging georganiseerd elkaar op prominente en beleidsbalende posten benoemd hebben waarbij zij zich beroepshalve obsessief met minderjarigen bezighouden kunnen. Rotterdam is niet alleen een havenstad. Het is ook een stad met lange straten waar kinderen letterlijk van eerlijke, liefdevolle, zorgzame ouders geroofd worden om ze te plaatsen in handen van een institutionele monopolist die luistert naar de naam Jeugdzorg Nederland & co. Daar onder toezicht van medewerkers van jeugdzorg en de raad voor de kinderbescherming worden zij misbruikt, mishandeld en verwaarloosd. De vader die ten titel van vrije meningsuiting en recht op tegenspraak verhaal kwam halen bij de raad voor de kinderbescherming kreeg direct vuistslagen in het gezicht van de gijzelnemers van zijn dochter van nu een jaar. Dat is vragen om de grootst mogelijke stront, ook voor Joris Demmink.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus