U bent hier: Home / Dries Van Agt dient Heilige Joodse Zaak

Dries Van Agt dient Heilige Joodse Zaak

by J.L. de Kreek — last modified 10-11-2014 09:25
Opgeslagen onder:

Handlangers van de Moffen die Zondag een toespraak van oud-premier Dries van Agt verstoord hebben bedreigen de rechtspraak met 'dire consequences' wanneer de Nazi-feiten van de Zionistische helden van Geert Wilders erkend worden. Pro Israël Demonstranten zijn hardcore Nazi's. Geen Jood op aarde predikt dat Joden een Nationaliteit zijn, een Joodse Staat moeten hebben of dat Van Agt de Joodse Zaak niet dient.

Dat Van Agt lid is van het CDA heeft hem niet ervan weerhouden zijn waarnemingen in verband met de omstandigheden in het Midden Oosten te verbeteren. De ouderwetse Christelijke tunnelvisie loslatend komen aspecten van waarheid aan het licht in de kijk van Van Agt op het Israël Probleem. Israël is géén Joodse Staat. Israël is een Staat op Nazistische grondslag gesticht door de inspirators en financiers van Adolf Hitler.

De leerstellingen van het Jodendom houden in: leven in de Diaspora, emanciperend en assimilerend. Dat is áltijd hét medicijn tegen anti-semitisme geweest. Zélfs onder de Romeinen. Bewijst Flavius Josephus. De Zionisten die via Asjkenaz nakomelingen zijn van de Nazistische Stam van Noach, hebben géén wortels in het Midden Oosten en liegen de cultuur en identiteit waar iedereen bij staat. Palestijnen zijn niet zelden meer verwant met de authentieke Joden uit het Beloofde Land dan de Zionisten omdat Palestijnse families niet zelden tot Islam bekeerde Joodse families zijn die ná de Romeinen niet Noord Afrika of Zuid Europa ingetrokken zijn.

De Joden die Joden zijn en geen Nazi's komen uit Marokko of Spanje. De Joden die Nazi's zijn en Van Agt in de mond spugen voor zijn eerlijke geluid komen uit het Oosten van Europa en zijn de hardste Moffen die er bestaan. Blijkens de verschijning als orde verstoorders van de toespraak van Van Agt niet te beroerd ouderwets de dienstregelingen vanaf Boulevard de Misère her in te voeren en het gas alvast te bestellen of Sondecommando uit te hangen. Zionisten zijn in Nederland om anti-Joodse sentimenten lost te maken en in de rol van schijnjoden de orde te verstoren, zoals ze dat collectief en individueel in Duitsland voor de Tweede Wereldoorlog ook deden.

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus