U bent hier: Home / Duivelse kant Satan

Duivelse kant Satan

by J.L. de Kreek — last modified 04-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Zionisme is misschien wel de donkerste kant van Satan. Men kan aan kinderoffers denken bij zwarte humor van satanisten. Het offeren van het eigen volk om een bepaalde puissant rijke familie parasieten koninklijke familie te laten zijn over Groot Israël is natuurlijk zelfs voor Lucifer in de diepste spelonken van het donkerste van zijn zieke brein moeilijk voor te stellen. Toch is het volbracht. Althans bijna.

De Zionisten wilde wel zes miljoen broeders en zusters laten omleggen door de door hen gefinancierde antisemieten in de door hen opgerichte kampen, alleen de Russen hebben daar een stokje voor gestoken. Ook heeft de gebrekkige levering van de crematoria roet in het kabbalistisch eten gegooid. Meeste joden zijn gestorven aan de vlekken-tyfus. Een vervelend gevolg van de luizen. Daartegen werd Zyclon-B gebruikt. Kleding werd vergast op een grondige reiniging met blauwzuur. 

De lijkenkelders van Auschwitz zijn bedoeld als lijkenkelders. De douches zijn bedoeld en gebruikt als douches. Auschwitz had in beginsel meer iets weg van een archrarisch modelkamp zoals een Kibbutz dan van een slachtplaats. Na de Franse Revolutie hebben de Zionisten de mensenrechten voor Joden afgeschaft. Het is niemand opgevallen. Niemand is geïnteresseerd in de Joden wegens ras of geloof. 

Joden hebben geen vrije meningsuiting als het aan de Zionisten ligt. Ook de slavernij is wat de Zionisten betreft voor de Joden niet afgeschaft. Geloofsvrijheid is er ook niet meer voor de Joden. Joden moeten dienst nemen in het leger van het wereld-getto om op Palestijnse Semieten te schieten. Het plan is uitgedacht door de Zionistische helden van Wilders. Zij hebben de rijke families geïnspireerd het project te financieren opdat zij zich eraan zouden verrijken.

Ook zijn de antisemieten officieel geaccrediteerd door de Zionisten om de massa te controleren. Zeker honderd twintig jaar geleden al. De familie die geagendeerd staat als koninklijke familie van Groot Israël commandeerde ook de legers van de grote machten met hun geld, ongeacht de belangen van onderscheidenlijke naties. De familie Rothschild is de gedroomde Koninklijke familie van Israël waar het wespennest van Zion voor werkt.

De Joden moeten hun 'wiedergutmachung' bij deze familie incasseren. Ook Duitsland moet zijn schade van de Tweede Wereldoorlog op alle vermogens van deze familie verhalen. De familie Rothschild was vroeger in het Heilige Romeinse Rijk al de baas over joodse slaven die het met de harde knuppel van de getto politie gegijzeld hield. Het is een familie met een lange voorgeschiedenis van ongerechtvaardigde verrijking, corruptie en deelname aan internationaal terrorisme.

Er zijn geen grotere misdadigers op aarde dan deze ene bankiersfamilie die zich erop voorstaat joods te zijn of joodse belangen te dienen. Vals is een milde kwalificatie voor deze microben die de mensheid aan zich onderwerpt en ook volledig verantwoordelijk is voor het bombardement op Rotterdam en de deportatie van Anne Frank. Voor Jort Kelder passen deze aristocraten zo in zijn Tv-programma “Hoe Heurt Het Eigenlijk”.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus