U bent hier: Home / Ebru Umar ondersteunt terrorisme

Ebru Umar ondersteunt terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 13-12-2015 10:35
Opgeslagen onder:

Ebru Umar is columnist. Ze schrijft voor Metro. Metro is een merk van de Telegraaf Media Groep. Ebru Umar schrijft ook voor GeenStijl. GeenStijl is ook een merk van de Telegraaf Media Groep. Telegraaf Media Groep wordt ook afgekort als TMG of Telegraaf. De Telegraaf was fout in de oorlog. Weet iedereen. Het stelde de drukpers ten dienste van de bezetter. Ebru Umar is ook hoofdredacteur van @fabmagazinen, dagvoorzitter, debater en interviewer. Ebru Umar is fan van Geert Wilders.

Ook GeenStijl is fan van Geert Wilders. De wakkerste krant van Nederland is fan van Geert Wilders. De hele Telegraaf familie is fan van Geert Wilders. Van Geert Wilders is bekend dat hij medeplichtig is aan de oorlog zonder geldige reden in Irak. Dat de oorlog in Irak onrechtmatig is weten we uit het gewichtige Rapport van de Commissie Davids. Ebru Umar is fan van een oorlogscrimineel. Wilders kan nog niet vervolgd worden voor zijn oorlogsmisdaden want hij misbruikt zijn democratisch verkregen bevoegdheden en hij schendt zijn ambtsplichten. Dat is de grondwet. De Hoge Raad zegt het. Dus het is waar.

Wilders kan ook niet vervolgd worden voor zijn verantwoordelijkheid voor terrorisme is Irak. Dat valt onder dezelfde regeling als de oorlogsmisdaden van Wilders. Dat de oorlog zonder geldige reden in Irak een terroristische oogmerk bezit weten we omdat de verantwoordelijken hebben laten weten dat 'regiem change' het doel is van de illegale oorlog in Irak. Illegaal geweld met doel het regiem te veranderen is terrorisme. Dat kan Ebru Umar zelf zien in de uitspraak van de rechtbank Den Haag in het Jihadproces. Daarin staat het netjes uitgelegd.

Ook is in Irak excessief gebombardeerd met munitie van verarmd uranium. Dat kan iedereen met internet weten. Ebru Umar gebruikt Twitter dus ze heeft internet dus ze kan weten dat in Irak excessief gebombardeerd wordt met munitie van verarmd uranium en bovendien zegt de directeur van Amnesty International dit ook in een interview met Radio hét Goede Nieuws™. Van deze munitie is bekend dat het de beruchte dosis-effect-relatie bezit. Dit is algemeen bekend en geaccepteerd door Nederlandse politiek ambtsdragers waaronder Wilders. Ebru Umar kan dit weten want dat staat in gepubliceerde Kamerstukken.

Ook kan Ebru Umar weten dat verarmd uranium hetzelfde is als kernafval. Irak is bij en tijdens de illegale oorlog van Wilders en Ebru Umar excessief gebombardeerd met kernafval. Ook daarna is Irak excessief gebombardeerd met kernafval. De politieke vrienden van Wilders en Ebru Umar laten altijd excessief bombarderen kernafval. Ebru Umar kan zich misschien voorstellen wat het betekent om excessief gebombardeerd te zijn met kernafval. Denk daarbij aan de fall-out van Nagasaki en Hiroshima. Wat Ebru Umar ook kan weten want het wordt al jaren gepubliceerd op Internet met authentieke bronnen als bewijs is dat de helden van Wilders de grondleggers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. 

De helden van Wilders en hun groep volgers zijn de wegbereiders van Hitler en de gaskamers. Het Draaiboek voor de Holocaust is de dagboeken van de held van Wilders die prominent journalist was en wiens plannen verspreid zijn door onder andere de journalisten van het Nieuw Israëlitisch Weekblad en de Telegraaf. Dat laatste is vreemd genoeg niet bekend gemaakt door de Telegraaf. De Telegraaf blijkt veel inniger te hebben samengewerkt met de daders van de Holocaust dan de meeste mensen weten. Al in 1922 accepteerde medewerkers van de Telegraaf de plannen voor Holocaust van de helden van Wilders zonder het publiek te informeren. Ebru Umar kan dat zelf zien in de archieven van de Telegraaf.

Dat is natuurlijk bizar. De Telegraaf is een journalistiek medium. Taak van journalisten is controle van de overheid en informatie verstrekking aan het publiek. Liefst eerlijk en onafhankelijk. Anno 2015 blijkt de Telegraaf de vuile streken niet verleerd te zijn. Ook vandaag informeert de Telegraaf het publiek niet over de feiten en misleidt het de lezers ronduit over wel haast alles wat een ieder bepaaldelijk aangaat. Over de aanslagen in de VS 11 september 2001 bijvoorbeeld. Dat de vliegtuigen niet de oorzaak zijn kunnen van het instorten van de torens van de Twin Towers is allang gepubliceerd door talrijke experts die er dagelijks beroep en gewoonte van maken stalen hoogbouw te ontwerpen en laten bouwen. Die mensen kunnen het weten. De hele Telegraaf familie maakt er beroep en gewoonte van iedereen de naar buiten komt met de feiten tendentieus, ongefundeerd en nodeloos te kwetsen.

Omdat terrorisme bestreden moet worden en de Telegraaf anno 2015 ouderwets vuistdiep in het kontgat van de Nazi's zit wordt tijd en energie niet meer besteedt aan netjes uitleggen en overtuigen van journalisten. Openbaar Ministerie en Rechtspraak worden overtuigd van de noodzaak tot vervolging van Wilders en zijn handlangers bij de Telegraaf waaronder het tuig van GeenStijl en sinds kort dus ook Ebru Umar. Overigens is Wilders tevens verantwoordelijk voor het laten plaatsvinden van aanslagen waarbij Nederlandse top militairen zijn gesneuveld. Het staat op GeenStijl. Daar vinden ze dit wat leuk. Ebru Umar ondersteunt terrorisme. De klappen zullen knallend hard zijn voor zij die Wilders steunen.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus