U bent hier: Home / Ebru Umar ondersteunt Nazi's

Ebru Umar ondersteunt Nazi's

by J.L. de Kreek — last modified 24-04-2016 11:59
Opgeslagen onder:

De zogenaamd kritische columniste Ebru Umar die in Turkije is gearresteerd in verband met een Erdogan-tweet ondersteunt de naoorlogse Nazi's. Ebru Umar is fan van Geert Wilders en werkt voor een onderneming van de Telegraaf Media Groep. Emar Ebru verzwijgt opzettelijk dat de helden van Wilders de initiatiefnemers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

Voorts werkt Ebru Umar voor de organisatie die de daders al in 1923 behulpzaam was met verspreiding van de plannen voor oorlog en Holocaust. Ebru Umar aanspreken op haar gedragingen als Grote Hoer ligt gevoelig omdat ze dan giftig wordt en de hele groep corrupte journalisten van de Telegraaf Media Groep de boodschapper aanvalt.

Ebru Umar verzwijgt het voor haar ongemakkelijke feit dat de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging het initiatief blijk te zijn van journalisten, onder andere van de onderneming van de Telegraaf media Groep, historische collega's van Ebru Umar. Ook verzwijgt Ebru Umar de Nazifeiten van de helden van Wilders en zijn misdrijven tegen de veiligheid van de Staat, en zijn oorlogsmisdaden,  terrorisme en genocide in Moslimlanden. Ebru Umar is lid van het Corps der Propagandisten der Nazi's. Dientengevolge moet ze als een Goebbels vervolgd worden.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus