U bent hier: Home / Eerlijk over Geen Stijl

Eerlijk over Geen Stijl

by J.L. de Kreek — last modified 20-02-2015 11:10
Opgeslagen onder:

Eerlijk zijn over Geen Stijl is geen moeite. Geen Stijl wordt bevoegd gesloopt, net als Geert Wilders en Mark Rutte en Jort Kelder en Matthijs van Nieuwkerk en natuurlijk Joris Demmink. Dan nog niet eens genoemd de Zionisten en de organisaties van het Vaticaan. Geen Stijl kiest de verkeerde vorm voor de grappen en grollen. Geen Stijl maakt het beroep of bedrijf van tendentieus en ongefundeerd nodeloos kwetsen. Beroep- of bedrijfsmatig ongefundeerd nodeloos kwetsen en rechtmatig aanspraak maken op journalistieke rechten bestaat niet.

Net zo min bestaat het recht op vrije meningsuiting van Geert Wilders om een voortgaand existentieel gevaar en conflictueuze dreiging te zijn in de rug van de leden van de Nederlandse krijgsmacht. Wilders is schuldig aan de dood van misschien wel de beste militair van de NATO en de zoon van de Commandant der Strijdkrachten. Geen Stijl erkent het nieuwsfeit en laat verder niks blijken van de grote gevaren die Geert Wilders is met zijn misbruik van het vrije woord voor de veiligheid van de Staat.

Waar een recht bestaat is welhaast ook altijd het misbruik van dat recht mogelijk. Woorden zijn dodelijke wapens wanneer ze onzorgvuldig en/of ongefundeerd nodeloos kwetsend worden gekozen bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Wie zich wel eens verdiept heeft in de gewapende Jihad weet dat de gewelddadige Jihadist het soort vijand is waarmee Nederland niet te maken wil krijgen. De guerrilla van de Jihad is een strijd waartegen niet op valt te vechten. Indonesië is het grootste islamitische land ter wereld. Gaat Wilders ook alle Indonesiërs het land uitzetten?

Dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah is nu net een mooi feit voor Geen Stijl om te openbaren. Geen Stijl weet altijd de woorden goed te kiezen wanneer een Moslim de auto fout parkeert dus waarom niet de makkelijk te ontdekken grote feiten over Geert Wilders openbaren? Omdat Geen Stijl van de Telegraaf Media Groep is en vroeger in de oorlog ook fout was. Het zure aan Geen Stijl is dat het met de corruptie in staat blijkt de algemene en specialistische belangen der Joden ouderwets te beschadigen door alles wat Zionisme is met Joden op één lijn te stellen.

Joden en Zionisme zijn elkaars tegenpolen. Joden en Zionisme stoten elkaar af. Joden en Zionisme is als water en vuur. Zionisme is aanstootgevend voor Joden. Dus wanneer Geen Stijl de Zionisten bevredigt door hun Joodsheid als Jodendom te erkennen, schijt het de Joden vierkant in den bek. Aangezien de Joden vandaag voortgaand de klos zijn en voor het leven moeten vrezen door de schurkenstreken der Zionisten wordt er wraak genomen op Geen Stijl en de Telegraaf Media Groep en Geert Wilders en Jort Kelder, en Ronny Naftaniel en Esther Voet en Leon de Winter en Elsevier. De Zionisten van 1897 hebben in verenigde vergadering besloten dat de Joden geen mensenrechten hebben. Hun leider die een held is van Wilders had toen reeds bepaald dat Joden vernietigd moesten worden en dat antisemieten geaccrediteerd werden om de massa te controleren.

De Zionisten van 1897 zagen in het antisemitisme een instrument om Palestina van de wereldbevolking af te persen. In Europa in die tijd was het antisemitisme nagenoeg verdampt. Dus feitelijk was er niks te doen voor de Zionisten. Geen antisemitisme dus geen realisatie van de doelstellingen van verenging Erez Israël: vlotte deportatie van de bulk van Joden uit Europa omdat het leuk en er veel geld aan te verdienen is. De rest is geschiedenis. De Zionisten werkte innige samen met antisemieten en alle bestuurders op aarde om in Oost Europa de pogroms tegen het Joods 'klootjesvolk' los te krijgen en met de daarop volgende volksverhuizingen Duitsland moedwillig te ontwrichten. Dat ging hen relatief makkelijk af want het Joods 'klootjesvolk' was de onderdrukte arbeider van het groot kapitaal en het groot kapitaal waren de Zionisten zelf.

Het groot kapitaal op aarde is al eeuwen in handen van bepaalde Joden met een vuig karakter en zieke leerstellingen. Deze Joden bepalen de oorlogsdrum met hun geld. Zij commanderen de legers van de grote en kleine machten op aarde met hun vermogens. Hun macht, vermogens en middelen hebben zij door piraterij en misdaad verkregen. Zij zijn de grote financiers van Hitler, juridisch eigenaren van Auschwitz en eigenaren van de ondernemingen die in team verband met de familie Bush de Joodse slaven van Auschwitz explodeerde. Israël wordt voor hen van de oorspronkelijke bewoners geroofd om hen het koninkrijk Groot Israël te vergunnen als keizerlijk gekroonde koning van de Joden zoals ook de Potentaten van Rome de Joden vergaste op dictatuur.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus