U bent hier: Home / Eerlijk over Joden

Eerlijk over Joden

by J.L. de Kreek — last modified 01-10-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Eerlijk zijn over Joden is makkelijk. Joden hebben de buik vol van GeenStijl en de Telegraaf en de helden van Wilders en het Zionisme. Joden hebben altijd een grote afkeer van Zionisme gevoeld en dit geuit. De gevoelens van afkeer van het Zionisme bij de Joden is geworteld in de wil van G-d. Joden zijn vergeten dat zij G-d vroeger gewoon bij de naam genoemd hebben: Jehova. Ook lezen Joden het Nieuwe Testament niet goed omdat Jezus Christus daarin klip en klaar laat blijken niet gedood te zijn bij en tijdens de veronderstelde executie.

De Joden zijn niet verantwoordelijk voor de dood van Jezus Christus omdat de executie een schijnvertoning was. Joden hoeven Jezus Christis of Mohammed niet als profeet te accepteren want het zijn tenslotte volgers van Mozes. Behalve de Joden die eigenlijk Jeuden zijn en haar rond de navel bezitten zoals de dochter van Leon de Winter. De Jewish American Princes die als Narcisis de hele dag verveeld naar haar selfies staart. De Joodse Amerikaanse Prinses lijdt aan een identiteitsstoornis. Het denkt Joods te zijn terwijl het gedachtegoed van betrokken Jeud geworteld is in het Nazisme. 

Nazisme komt van de Zionisten. Net als socialisme. Zionisten zijn personen als Leon de Winter die liegen over het Jodendom en de Joden en de buik die de Joden vol hebben van hem en het Zionisme. Niet alleen Leon de Winter is er zo één, née hele volksstammen hebben wortel geschoten in Buitenveldert en bij de Joodse Omroep, het Centrum Informatie Documentatie Israël, Stichting Anne Frank. Al die zogenaamd Joodse instellingen zijn dekmantels van Nazi's. De Joden zijn heel anders georganiseerd en geven van hele andere inhoud blijk dan de volgers van de helden van Wilders die zijn samen te vatten als: de Zionisten.

Zionisten organiseren zich politiek maatschappelijk naar het idee van de helden van Wilders, Theodore Herzl en Ze'v Jabotinsky. Deze twee mannen zijn de grote leiders die persoonlijk de weg voor Hitler en de gaskamers hebben voorbereid. Jabotinsky was de oprichter van de Bruinhemden. Zij wilde de Joden vernietigd hebben op de 'sweet seventeens' na die Palestina moesten ontginnen voor de “upper Jews”. De Nasi's. Ook de Nazi's genoemd. Of de Jeudse Intelligentsia. Herzl en Jabotinsky worden door de Zionisten geëerd als de 'founding fathers' van Israël terwijl de Joden hen zien als de managers van het wereld-getto. Israël is nooit bedoeld om de Joden te bevrijden van het antisemitisme. 

Israël is bedoeld als brandhaard op weg naar de hel van Megiddo waar alle na de oorlog overgebleven Joden totaal verbranden of zich bekeren tot de ideologie van Geert Wilders en de Telegraaf Media Groep. Afgelopen jaren is zo vaak en zo veel steekhoudend met knal hard bewijs gepubliceerd over de Joden wat voortgaand voorpagina nieuws moet zijn in alle kranten en de hele pers en media van links tot rechts haalt er de neus voor op want zij vinden de boodschapper gestoord. Dat kan alleen betekenen dat er misschien keihard gevochten moet worden om de Semieten te redden van het voortbouwend terrorisme en de voortbouwende genocide van de groep volgers van de helden van Wilders.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus