U bent hier: Home / Eeuwig leven voor Katja Schuurman

Eeuwig leven voor Katja Schuurman

by J.L. de Kreek — last modified 01-04-2015 06:00
Opgeslagen onder:

Katja Schuurman heeft onlangs middels televisie laten blijken een grote hunkering te hebben naar het eeuwig leven. Ze wil in ieder geval gezond honderd worden. Katja Schuurman zoekt de techniek die daarbij past. Jehova heeft alle mensen het eeuwig leven beloofd. Laatste mensen die volmaakt waren en eeuwig leefden waren Adam en Eva.

Eva at van de appel van de boom van goed en kwaad. Sindsdien baren vrouwen pijnlijk en is het gedaan met het eeuwig leven. Geluk bij een ongeluk heeft Jehova ook de route uitgestippeld die afgelegd moet worden om de staat van volmaaktheid opnieuw te bereiken en derhalve eeuwig te leven. Deze route heeft Jehova laten opschrijven in Het Woord.

Om eeuwig te kunnen leven is geloof in Jehova noodzakelijk. Zonder geloof in Jehova is er geen eeuwig leven. Jehova is de naam van de scheppende geest. Zijn titel is Gd. God en Allah worden gebruikt als synoniemen voor Gd. Er is slechts één God. Iedereen kan denken over Goden wat men wil want mensen hebben keuze vrijheid van God gekregen, 'at the end' is er slechts één eeuwige Gd en dat is Jehova.

Voordat het eeuwig leven losbarst moeten wel eerst een paar of enkele kwesties opgelost zijn. Anders zal het eeuwig leven een droom blijven. Met een beetje goede wil kan Katja Schuurman honderdveertig worden. Na haar over een paar generaties zijn mensen van vijfhonderd tot negenhonderd jaar heel normaal. Vroeger in de tijd van de Bijbel werden mensen makkelijk achthonderd jaar. Dat is allemaal niet meer omdat de mens zondigt en in Satan gelooft.

Het in kop en hiel vermorzelen van Satan is één van de klusjes die gedaan moet zijn voordat het eeuwig leven daadwerkelijk doorbreken kan. Op dit moment regeert Satan de aarde zodat het eeuwig leven wat Katja Schuurman zonder geloof in Jehova nastreeft tijdelijk zal zijn, en het risico bezit ten kosten te gaan van de kwaliteit. Eeuwig leven ligt binnen handbereik van de mens. Eeuwig levend hemellichamen koloniserend, van sterrenstelsel naar sterrenstelsel.

Cruisend tussen de Milky Way's teleporterend van universum naar universum vermaakt Katja Schuurman in de toekomst de bemanning van het ruimteschip waar ze voor altijd de paaldanseres is die op vrijdagavond de verveelde bemanning voorziet van het wekelijks portie entertainment. Of misschien zit Katja in de cockpit zich kapot te irriteren omdat ze voor het zoveel duizendste jaar depressief het ruimteschip tussen de sterren manoeuvreert dat ze besluit te pletter te vliegen tegen een komeet.

Eeuwig leven kan. Jehova biedt de weg. Door hem te volgen komt Katja Schuurman vanzelf terug in het paradijs. Zijn Woord is het Oude Testament, Het Nieuwe Testament én de Koran. Jehova was ook de inspirator voor Mohammed toen aan hem analfabeet als hij was de Koran geopenbaard werd. Het enige wat Katja Schuurman hoeft te doen om het eeuwig leven persoonlijk binnen handbereik te krijgen is bij de Jehova's Getuigden een gratis Bijbelcursusaanvragen – dan volgt de rest vanzelf.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus