U bent hier: Home / Eichmann instrument Zionisten

Eichmann instrument Zionisten

by J.L. de Kreek — last modified 27-01-2016 12:50
Opgeslagen onder:

Het is vanzelfsprekend een laffe streek van Israël om Eichmann te executeren en de verantwoordelijkheid van de Zionisten voor de Holocaust onder de pet te houden. Eichmann was een door de Zionisten geaccrediteerde antisemiet. De Zionisten en Eichmann werkte innig samen. Een symbiotische relatie die teruggaat tot ruim voor de oorlog. De Zionisten en Eichmann kwamen bij elkaar op bezoek. Eichmann zag zichzelf als tweede Herzl. Hondstrouw aan het Zionisme.

Geslagen met consent van de Nazi's.Eichmann hoort thuis in het rijtje grote massamoordenaars van de Tweede Wereldoorlog samen met Herzl, Jabotinsky, Nordau en Hitler. Ook Feder die Hitler hielp met de staatsgreep van 1923 was Zionist. Het regiem van Hitler gaf middels Eichmann invulling aan de door de Zionisten afgedwongen overeenkomst met de Zionisten om de bulk van Joden onvrijwillig te deporteren naar Israël en het overschot te offeren in de ovens van de kampen van de sponsors van het wereld-getto.

Eichmann was partner van de helden van Geert Wilders. Geofferd door de Zionisten om het zicht weg te houden van het initiatief van de Zionisten om de Joden te Holocausten. Auschwitz en het vergassen van de Joden waren particuliere projecten van de groep volgers van de helden van Geert Wilders waartoe Eichmann zich rekende. Ontkenning van deze feiten wordt middels dreigingen met geweld en terrorisme afgeperst door de Zionisten.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus