U bent hier: Home / Eichmann was jood

Eichmann was jood

by J.L. de Kreek — last modified 24-11-2013 10:35

De Duits SS-functionaris in het Derde Rijk en één van de hoofdverantwoordelijken voor de massamoorden op de Joden, Adolf Eichmann, had zelf een joodse achtergrond. Dit blijkt onloochenbaar uit Shoah Names Database van Yad Vashem te Jeruzalem waarin de namen zijn opgeslagen van de Joodse families die dodelijk getroffen zijn door de lust van de Zionisten naar de Endlösung der Judenfrage.

Eichmann staat bekend om zijn goede contacten met de Zionisten en zijn loyaliteit aan hen. Hij droeg functioneel bij aan het plan van de Zionisten tot joodse emigratie naar Palestina. Eichmann werkte reeds ver voor de oorlog symbiotisch samen met de Zionisten om de joodse emigratie te bevorderen. Eichmann kwam langs bij de Zionistische congressen en applaudisseerde voor de Zionisten. Eichmann heeft tot zijn dood volgehouden dat hij zichzelf als een echte Zionist zag. Hij noemde zichzelf de nieuwe Herzl.

eichmannDoor het internet wordt het beeld van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah en de kwaadaardige sleutelrol van de Zionisten met de dag helderder. Niet alleen was Eichmann een jood. De Bierkellerputch van Hitler in 1923 was Zionistisch geïnspireerd verklaart de Zionistische leider Jabotinsky in 1940. Bizar veel top Nazi's tot en met de vertrouwenspersoon van Adolf Hitler en Hitler zelf blijken allemaal een joodse achtergrond te bezitten. Auschwitz werd vooral ook door joden bestuurd gebouwd op initiatief van Zionisten.

Zionisten uit 1897 verklaren zelf dat zij de mensenrechten voor de Joden ontbinden en dat Joden vernietigt worden moeten. In 1940 verklaart de grote Zionistische leider Jabotinsky dat er geen vredesbesprekingen gehouden worden voordat de bulk van Joden uit Europa verdreven is. Hij heeft het over de kolonisatie honger der Zionisten en the Great Reconstruction, het loslaten van het beest en Armageddon. In de eigen Zionistische lectuur schrijven de Zionisten extreem denigrerend over Joden.

Er is geen enkele twijfel dat de Tweede Wereldoorlog en de Shoah een Zionistisch initiatief is. De politiek van de Zionisten is gericht op het bevredigen van de Rothschild Dynastie en het vestigen van het Koninkrijk Israël voor deze joodse bankiersfamilie die ook Hitler en Auschwitz betaald heeft. Israël is geen joodse staat. Het is opgericht door Hitler om in de toekomst te dienen als laatste slagveld voor de Joden die na de Tweede Wereldoorlog zijn overgebleven.

De jood Harry Mulisch en door iedereen gelauwerde Nederlandse schrijver die nooit een Nobelprijs gewonnen heeft, schreef een boek over het Eichmann-proces: zaak 40/61. Harry Mulisch zal in 1960 net als Nazi-jager Simon Wiesenthal bekend geweest zijn met de Zionistische geschriften sinds 1897 die onloochenbaar bewijzen dat de drift tot expulsie van de Joden uit Europa, het Diaspora revisionisme en Auschwitz een Zionistische zaak is. De geschriften van Zion waren in die tijd vooral door gecontroleerde verspreiding bekend onder prominente joden. Tegenwoordig staan de bewijzen gewoon op internet vrij voor iedereen om kennis van te nemen en over te oordelen.

Share |
comments powered by Disqus