U bent hier: Home / Eichmann was jood

Eichmann was jood

by J.L. de Kreek — last modified 24-11-2013 10:35

De Duits SS-functionaris in het Derde Rijk en één van de hoofdverantwoordelijken voor de massamoorden op de Joden, Adolf Eichmann, had zelf een joodse achtergrond. Dit blijkt onloochenbaar uit Shoah Names Database van Yad Vashem te Jeruzalem waarin de namen zijn opgeslagen van de Joodse families die dodelijk getroffen zijn door de lust van de Zionisten naar de Endlösung der Judenfrage.

Eichmann staat bekend om zijn goede contacten met de Zionisten en zijn loyaliteit aan hen. Hij droeg functioneel bij aan het plan van de Zionisten tot joodse emigratie naar Palestina. Eichmann werkte reeds ver voor de oorlog symbiotisch samen met de Zionisten om de joodse emigratie te bevorderen. Eichmann kwam langs bij de Zionistische congressen en applaudisseerde voor de Zionisten. Eichmann heeft tot zijn dood volgehouden dat hij zichzelf als een echte Zionist zag. Hij noemde zichzelf de nieuwe Herzl.

eichmannDoor het internet wordt het beeld van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah en de kwaadaardige sleutelrol van de Zionisten met de dag helderder. Niet alleen was Eichmann een jood. De Bierkellerputch van Hitler in 1923 was Zionistisch geïnspireerd verklaart de Zionistische leider Jabotinsky in 1940. Bizar veel top Nazi's tot en met de vertrouwenspersoon van Adolf Hitler en Hitler zelf blijken allemaal een joodse achtergrond te bezitten. Auschwitz werd vooral ook door joden bestuurd gebouwd op initiatief van Zionisten.

Zionisten uit 1897 verklaren zelf dat zij de mensenrechten voor de Joden ontbinden en dat Joden vernietigt worden moeten. In 1940 verklaart de grote Zionistische leider Jabotinsky dat er geen vredesbesprekingen gehouden worden voordat de bulk van Joden uit Europa verdreven is. Hij heeft het over de kolonisatie honger der Zionisten en the Great Reconstruction, het loslaten van het beest en Armageddon. In de eigen Zionistische lectuur schrijven de Zionisten extreem denigrerend over Joden.

Er is geen enkele twijfel dat de Tweede Wereldoorlog en de Shoah een Zionistisch initiatief is. De politiek van de Zionisten is gericht op het bevredigen van de Rothschild Dynastie en het vestigen van het Koninkrijk Israël voor deze joodse bankiersfamilie die ook Hitler en Auschwitz betaald heeft. Israël is geen joodse staat. Het is opgericht door Hitler om in de toekomst te dienen als laatste slagveld voor de Joden die na de Tweede Wereldoorlog zijn overgebleven.

De jood Harry Mulisch en door iedereen gelauwerde Nederlandse schrijver die nooit een Nobelprijs gewonnen heeft, schreef een boek over het Eichmann-proces: zaak 40/61. Harry Mulisch zal in 1960 net als Nazi-jager Simon Wiesenthal bekend geweest zijn met de Zionistische geschriften sinds 1897 die onloochenbaar bewijzen dat de drift tot expulsie van de Joden uit Europa, het Diaspora revisionisme en Auschwitz een Zionistische zaak is. De geschriften van Zion waren in die tijd vooral door gecontroleerde verspreiding bekend onder prominente joden. Tegenwoordig staan de bewijzen gewoon op internet vrij voor iedereen om kennis van te nemen en over te oordelen.

Share |
comments powered by Disqus
Recent Entries
Nazi's reizen naar Palestina
Hidde Jan van Koningsveld voortrekker Derde Wereldoorlog
Waarheid over Hidde Jan van Koningsveld
Strijd om Tempelberg
Hidde Jan van Koningsveld ende Joden
Aanzegging Jodenvervolging door Hidde van Koningsveld
Hidde Jan van Koningsveld vergast Joden
Kees van der Staaij pleegt genocide
Hans Knoop collega Pieter Menten
Nazileider Hidde Jan van Koningsveld escaleert
President Marcon: Joden daders Holocaust
Hidde van Koningsveld terroriseert Joden
Hidde van Koningsveld abnormale Jood
Hitler Jan van Koningsveld beledigt Joden
Hidde van Koningsveld gróte Nazi
Kwade ideeën Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld oren wassen
Hidde van Koningsveld = terrorist
Antisemieten trouwste bondgenoten Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld grote lapzwans
Arnold Karskens steunt terrorisme
Terroristen bedreigen Rechtspraak
Holocaust in the making
GeenStijl bedreigt #veteranendag
Hoge Raad steunt genocide
Hidde van Koningsveld lid club Hitler
Hidde van Koningsveld onverbeterlijke antisemiet
Onderduiken voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld op Jodenjacht
Hidde van Koningsveld blijft Holocaustliegen
WOII koloniale oorlog Israël
Hidde van Koningsveld steunt Nazi's
Hidde van Koningsveld leider terroristische organisatie
Hidde van Koningsveld bedreigt Joden
Holocaustles voor Hidde van Koningsveld
Hidde van Koningsveld leider Jodenvervolging
Hidde van Koningsveld steunt Holocaust
Zionisten bestelde Holocaust
Viva Donald Trump!
Ahmed Aboutaleb toch antisemiet