U bent hier: Home / BEWIJS: Joden leiders Nazibeweging

BEWIJS: Joden leiders Nazibeweging

by J.L. de Kreek — last modified 09-02-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Hét Goede Nieuws™ heeft opnieuw onthullend bewijs gevonden van de diepgaande symbiose tussen de Zionisten en de Nazi's. Documenten die nooit gepubliceerd worden door het CIDI en het Meldpunt. Knalharde bewijzen dat Zionisten leidend waren in de Nazibeweging van Adolf Hitler.

Om erin te komen hieronder een cartoon en advertentie uit 'Der Angriff' van 24 september 1934, anderhalf jaar nadat Amerikaanse Joden de oorlog aan Duitsland verklaard hadden. 'Der Angriff' is het clubblad van de SS wat onder leiding van Goebbels is uitgegeven.

De cartoon laat Joden zien in goede doen op straat in Duitsland zonder dat hen een strobreed in de weg gelegen wordt. De ene Jood zegt te de ander: Waarom reizen ze daar heen? Heeft hij dat nodig? Hij heeft ons toch hier? 

De advertentie in 'Der Angriff' is minstens zo ontluisterend. Groot staat de Jodenster geassocieerd met de zin: Ein Nazi fährt nach Pälestina. De Joden die zijn bedoeld in de cartoon en met de advertentie zijn Ashkenazim. Daarom wordt de beweging van Hitler de Nazibeweging genoemd. AshkeNAZI-joden stonden aan de basis en waren leidend.

De Duitsers hebben onmiddellijk ná de oorlogsverklaring van de Amerikaanse Joden uit maart 1933 een overeenkomst met de Zionisten gesloten om de bulk van Joden uit Europa te deporteren. Zelf noemen ze dat emigreren. De emigratie was niet vrijwillig. De Zionisten namen het Initiatief. Hitler volgde de Zionisten.

De Britten hebben voorafgaande de Tweede Wereldoorlog met de White Papers in 1939 nog geprobeerd rust in de tent te brengen door de stroom van vluchtelingen naar Palestina een halt toe te roepen. De Zionisten wilden nadrukkelijk geen vrede zonder dat de bulk van Joden uit Europa verdreven was. Zionisten namen deel aan bestuur en krijgsmacht in welhaast alle aan de Tweede Wereldoorlog deelnemende landen. 

De Zionisten hebben zich onder Israëlische krijgsdienst als een Trojaans Paard gemengd tussen Duisters, Fransen, Nederlanders, Belgen, Britten, Amerikanen etc. etc. om Nederland, de wereld en Europa volledig te ontwrichten en de kolonisatie van Palestina af te persen. Zowel de NSB als de SS had opvallend veel Joodse leden. Joden waren ook de bestuurders van de concentratiekampen. Joden zijn door Joden vergast. Zionistische Joden hebben de Tweede Wereldoorlog betaald en gewild. Esther Voet en Ronny Naftaniel zijn de naoorlogse Nazi's die de schuld van hun voorgangers verhelen.

De muntDe munt die is geslagen om de symbiotische samenwerking tussen de Zionisten en de Nazi's te vieren spreekt ook boekdelen. De Davidster is hét leidende symbool voor de Nazi's. Het grootst en prominent vorm gegeven op de door Goebbels geslagen munt bij en tijdens de serie artikelen in 'Der Angriff' over hún Nazi fährt nach Pälestina.

 

Share |
gearchiveerd onder: , ,
comments powered by Disqus