U bent hier: Home / Eind Tijd profetieën agenda politiek

Eind Tijd profetieën agenda politiek

by J.L. de Kreek — last modified 03-12-2013 08:55
Opgeslagen onder:

Eerder is op het Goede Nieuws aan de orde geweest dat de predikingen van Jehovah's Getuigen van de grootste importantie zijn voor de onderzoeksjournalistiek om het veld van de nationale en internationale politiek te doorgronden. Kort gezegd komt het er op neer dat de Christenheid het laatste boek van de Bijbel, Openbaring, als agenda heeft genomen om in strijd met Gods Woord met politieke en maatschappelijke middelen de Eind Tijd profetieën te volbrengen.

Jehovah's Getuigen geloven niet in de bijbel zoals de Christenheid dat doet. Jehovah's Getuigen noemen zich ook Christenen terwijl hun geloof fundamenteel afwijkt van het geen middels de Papen door de strot is geduwd. Zo is Jezus Christus niet gekruisigd en geloven Jehovah's Getuigen heilig dat Jezus Christus de volgelingen heeft opgedragen niet aan politiek deel te nemen. Scheiding van Kerk en Staat verkondigt Het Woord, aldus Jehovah's Getuigen. Ook staatsrechtelijk een weldenkende keuze. Elke Christen kan de spreuken van de profeet die daarbij passen dromen. Toch worden ze niet nageleefd door het gros van de Christenheid in Nederland waardoor het nu zo'n puinbak is op aarde.

Dat de Europese Christen Openbaring als politieke agenda heeft blijkt ook uit het verbond wat het is aangegaan met de Zionisten en het feit dat de Zionisten juist exact de militaire vervullers zijn van de Katholieke kruisvaarders die in het eigen uniform marcherend door de straten te snel opvallen. Om zicht te krijgen op het feit dat de Zionisten exact zoals de Jehovah's Getuigen zeggen dat uit Openbaring blijkt in 1897 het beest hebben los gelaten om in de nabije toekomst de Great Restoration te volbrengen, is het alleen nodig de Zionistische bibliotheek te lezen die Esther Voet van het CIDI aan het oog van het grote publiek ontrokken houdt.

De Christenheid gelooft dat na de Exodus die volbracht is door de Zionisten in vereniging met de Papen van Rome, er een periode komt die de Eind Tijd heet, Armageddon, de Apocalyps. Punt nu is dat de Zionisten daarin opportunistisch ook geloofde toen zij in 1940 en daarvoor de wereld bedreigde om alle Joden uit Europa te verdrijven. De Zionisten schrijven het allemaal zelf. Wie de teksten van Zion leest kan niet aan de indruk ontkomen dat de duivelsaanbidders ervan genoten hebben de eigen broeders en zusters ritueel te vergassen in hun Auschwitzkibboetz.

De gangbare, de gewone, normale, forensische wetenschap leert dat terrorisme vrijwel altijd gepaard gaat met utopische wereldbeelden. Voor het ideaal van een konijnenveilige samenleving plegen dierenactivisten een aanslag op een boerderij met driemaandelijks kaal te plukken angora konijnen, bijvoorbeeld. Of een Jihadist blaast zich met bus en al op in de overtuiging in het paradijs te komen. Of de Christen keurt op politieke gronden oorlog zonder geldige reden in Islamitische landen goed in vereniging met een lid van de familie Bush waarvan algemeen bekend is dat de grootvader het Bureau van Adolf Hitler functioneel steunde als manager en bankier.

Inmiddels zijn er een groot aantal rechtszaken in Nederland gevoerd waarin de oorlogsmisdaden, het terrorisme en de genocide van het CDA en de VVD en de CU en de SGP en Wilders onderwerp zijn geweest. Daaruit blijkt een radicaal geshockeerde rechtsstaat en de schuld van Nederland aan de industriële moord op anderhalf miljoen en meer Islamieten, gelijk met de vrijheid die de Nederlander neemt om de Islamieten binnenlands te kleineren onder ontkenning van het feit dat het racisme van Wilders niet antisemitisch is. De kruisvaarders agenda van de Katholieke Kerk bepaalt de internationale na nationale politiek.

Share |
gearchiveerd onder: ,
comments powered by Disqus