U bent hier: Home / Einde van Geert Wilders

Einde van Geert Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 23-08-2015 12:15
Opgeslagen onder:

Mooi om te zien dat zelfs grote misdadigers als Geert Wilders fatale fouten maken. Wilders wil dat Kamer terugkeert uit reces om de Thalys-aanslag en stelt dat: “er veel mis is met de aanpak van terreur en dat terroristen ieder moment ook in Nederland kunnen toeslaan”. Wilders heeft gelijk. Door schuld van Bush, Balkenende, Blair, Geert Wilders, Hans Jansen, Geen Stijl, Telegraaf Media Groep is het terrorisme een niet te bestrijden probleem. Dat gaat terug tot de kwartiermakers van de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging van 1940-1945.

Een persoon die dat kan heeft op persoonlijke titel sinds maart 2003 diepgaand onderzoek gedaan naar de complexe factoren die ten grondslag liggen aan dreigingen en geweld vanuit Jihadistische hoek. Dit onderzoek heeft onder ander geleid tot een verklaring van het Openbaar Ministerie waarin staat: op grond van rapportages over het niveau van terrorismebedreiging in Nederland valt daarbij mogelijk aan te nemen dat de door Wilders uitgedragen standpunten op dit vlak – waar de film Fitna onder valt- de dreiging van terrorisme in Nederland hebben doen toenemen.

Door FITNA is Nederland voorkeursdoelwit geworden van de gewapende Jihad. Leuk die vrije meningsuiting van Wilders. Nu is iedereen de pineut. De waarneming van de onafhankelijke onderzoeker is dat de Islam en Koranuitingen van Wilders in samenhang met de illegale oorlog in Irak en de nasleep en gevolgen ervan en de voortbouwende genocide van de volgers van de helden van Wilders op de Semieten, de complexe factoren zijn die ten grondslag liggen aan dreigingen en geweld uit Jihadistische hoek. Allemaal makkelijk te begrijpen voor iedereen omdat de feiten op zichzelf met eenvoudige voor iedereen te snappen woorden uit te leggen zijn.

Het blijkt zo te zijn dat Geert Wilders volger is van grote Nazimisdadigers die nooit ontmaskerd zijn en dat hun volgers hebben kunnen voortbouwen op de Naziplannen met de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de oorlogen, terrorisme en genocide in Moslimlanden en de oorlog van Wilders tegen de Islam en mogelijk de aanslag op de MH17 tot gevolg. Geert Wilders is een hele grote terrorist die politiek ambtelijke bevoegdheden misbruikt en ambtsplichten schendt om zijn terrorisme te begaan. Zijn vrienden in de media zwijgen over deze zware feiten hoewel het hun taak is de macht te controleren, zeker wanneer het bevoegd gezag op basis van de grondwet geacht wordt te zwijgen over de misdaden van Wilders.

Wilders begaat niet alleen misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Wilders neemt ook deel aan genocide. Dat is dan het wrange goede nieuws aan de misdadiger omdat artikel 119 Grondwet niet geldt bij genocide en Wilders daarvoor in persoonlijke hoedanigheid vervolgd moet worden. In meest letterlijke zin neemt Wilders deel aan de voortbouwende genocide van de Nazi's op de Semieten. Een aspect van de door Wilders gemarginaliseerden Arabieren die middels illegaal geweld in eigen land uitgeroeid worden onder verantwoordelijkheid van Wilders & co is dat zij Semieten zijn. Als er iets Semitisch is zijn dat Arabieren. Dat Wilders met zijn vrienden van GeenStijl en Telegraaf Nazimisdrijven begaat is te zien aan de helden die Wilders volgt en de aard en omvang van hun industriële genocide in Irak.

De helden van Wilders hebben het fundament gelegd voor het moderne antisemitisme in Europa. Het zijn de nooit ontmaskerde grote wegbereiders van Hitler en de gaskamers. Nadat Europa anno 1800 voor de Joden welhaast het Paradijs werd door de Franse Revolutie en de invoering van democratie en mensenrechten klinische voor iedereen gelijk, hebben de helden van Wilders daaraan in 1897 een eind gemaakt door zich terroristisch te organiseren en te bepalen dat Joden geen mensenrechten bezitten, dat de principes van de Franse Revolutie ouderwets zijn, dat zij tegen democratie zijn en een aristocratisch bestuur willen en dat Joden vernietigd moeten worden en antisemieten hun rijkdommen moeten executeren. De antisemieten zijn de goede vrienden van de helden van Wilders. Niemand hoort Jan Roos klagen.

Het pijnlijke aan het geheel is dat uit het diepgaand onafhankelijk onderzoek blijkt dat de Telegraaf al in 1922 weet had of weet kon hebben van de terroristische plannen van de historische helden van Wilders omdat verslaggevers van de Telegraaf aanwezig waren bij de presentatie van die plannen in het Concertgebouw te Amsterdam dat jaar. De conclusie is dat er inderdaad veel zo niet heel veel mis is met de aanpak van terreur en dat terroristen ieder moment ook in Nederland kunnen toeslaan. De risico's zijn allemaal vele keren groter dan de meeste mensen denken, er dreigt extreem bloedige wraak in Europa op de misdrijven van Wilders en zijn vrienden. Wilders en GeenStijl en Hans Jansen en nog wat blank Europees tuig waaronder begrepen Balkenende en Verhagen en De Hoop Scheffer moet strafrechtelijk vervolgd worden voor oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide en het leger moet extra kogels krijgen voor de goede aanpak van terreur.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus