U bent hier: Home / Einstein was Naziwetenschapper

Einstein was Naziwetenschapper

by J.L. de Kreek — last modified 22-04-2014 06:00
Opgeslagen onder:

Een nooit besproken smetstreep op het blazoen van Albert Einstein is zijn Zionisme. Alleen al daarmee bewijst Einstein dat God wel degelijk dobbelt. Einstein was vooraanstaand wetenschapper. Hij heeft de formule voor de atoombom uitgevonden. Ook is hij naar Amerika gevlucht nadat de zionistisch geïnspireerde pogroms in Oost Europa waren losgebarsten. Weldenkende Joden zijn altijd tegen het Zionisme geweest omdat het een racistische op het katholicisme gelijkende Nazi ideologie van fascisten is.

Natuurlijk heeft Einstein het niet zo bedoeld, te imponeren als één van de grote Naziwetenschappers die de dans ontsprongen is en zelfs geëerd wordt als de grootste denkers die de mensheid heeft voortgebracht. Groot gedacht heeft Einstein zeker. Helaas dat het publiek zijn theorieën niet of half begrepen heeft. Einstein stond Joods maatschappelijk aan de verkeerde kant van de Shoah. De ook door Loe de Jong niet onderwezen geschiedenis van de Shoah is dat de Zionisten de intellectueel daders en financiers zijn. Einstein nam deel aan deze Joods-christelijke cultuur der Hebreeuwers door zich niet te verzetten tegen het Zionisme en er zelfs voor te pleiten.

Niemand had natuurlijk de T-shirtformule mogen vinden. Had Einstein hem niet gevonden dan hadden de Moffen het gedaan, is de theorie. Waarbij niet verteld is dat de Moffen tegelijk kantoor houden in Berlijn, Washington, Jeruzalem, Vaticaan en elk ander huis waar een zionist verblijft. Einstein vluchtte uit Europa naar de Verenigde Staten van Amerika voor het geweld wat zijn zionistische Matties in Europa aan het organiseren en faciliteren waren. Het is moeilijk onderscheid te maken tussen goed en kwaad wanneer Zionisten zich voordoen als Joden.

De grootste vijanden van de Joden zijn te herkennen aan het Zionisme. Einstein bedankte antisemitisme en sloot zich aan bij de Zionistische beweging middels een artikel in 'the Jewish Criterion' 06 februari 1931, twee jaar voorafgaande de oorlogsverklaring van Judea aan Duitsland. Einstein heeft het in zijn artikel over mensen die geloven dat Joden een andere nationaliteit bezitten dan Duitsers en dat zij bezorgd zijn om de toenemende Joodse invloed in hun nationale leven.

Einstein schrijft niet dat de Zionisten de eersten waren die sinds 1897 officieel georganiseerd in de Zionistische beweging van Einstein, bepaalde dat Joden een nationaliteit zijn en niet samen leven kunnen met Duitsers en daarom een eigen staat moeten hebben. De Zionisten van het eerste uur, de leiders die ook door Wilders als helden worden gezien, ontbonden de mensenrechten voor de Joden in 1897 en riepen op tot meer antisemitisme en het vernietigen van Joden en executeren van Joodse rijkdommen in Europa. In 1929 heeft Hitler zijn startkapitaal van de grote Joodse Rothschild Bankiers en Rockefeller en Koninklijke Shell gekregen.

Met alle wetenschap die Einstein in de pink had moest hij weten dat het Jodendom en het Zionisme onverenigbare grootheden zijn. Standaard vereiste voor Jodendom is anti-Zionisme. De t-shirtformule van Einstein bewijst dat fotonen massa bezitten. De natuurkunde erkent dit niet, en legt tegelijk niet goed uit waarom niet. Algemene klassieke principes blijken volgens de natuurkunde niet op subatomair niveau te gelden. Wat vreemd is omdat in theorie alle elementaire deeltjes en de fundamentele natuurkrachten met één model verklaard worden kunnen.

De muntEinstein heeft zijn vooraanstaande positie niet benut voor lobby om het Zionistische ideaal van alle rassen in een eigen land, links te laten liggen. Einstein heeft de Zionistische lijn gevolgd en met de ophitsende wolven mee gehuild dat de Nationaal Socialisten de aanstichters van het antisemitisme in Europa waren. Recent ontdekte nooit eerder in het Nederlands taalgebied geanalyseerde documenten bewijzen dat niemand anders dan de Zionisten als de grote kwartiermakers van WOII en Shoah gezien moeten worden en dat het niet anders kan dan dat Einstein daarvan weet gehad heeft.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus