U bent hier: Home / Eliminatie van Wilders

Eliminatie van Wilders

by J.L. de Kreek — last modified 11-01-2015 06:00
Opgeslagen onder:

De eliminatie van Geert Wilders is een proces wat zich buiten het zicht van de publiciteit afspeelt tot het moment dat de noodzaak tot zijn strafvervolging bevoegd erkend is door magistraten. Het grootste probleem is Geert Wilders. Wanneer hij bevoegd geëlimineerd is ontstaat er ruimte voor bestrijding van Islam terrorisme. Wilders gooit duurzaam olie op het vuur omdat hij daarvan profiteert.

Het Algemeen Dagblad heeft een heel verhaal op de site over de MH17 en dat de Russen de aanslag gepleegd hebben. De pest alleen is dat het onderliggende materiaal aantoont dat de kans groter is dat het 'umfeld' van Geert Wilders direct bij de aanslag op de MH17 betrokken is, dan de Russen. Het 'umfeld' van Wilders is ook al betrokken bij de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001 of althans de leugens daarover en verzwijgt dat de helden van Wilders de grote kwartiermakers zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Shoah.

Het is niet waarschijnlijk dat Wilders geen bevel tegen zich zal horen uitspreken tot strafvervolging in verband met deelname aan internationale misdrijven en/of misdrijven tegen de veiligheid van de Staat. Charlie Hebdo bewijst de misdrijven van Geert Wilders tegen de veiligheid van de Staat want juist hij en zijn team van islamdeskundigen moet weten dat het beledigen van de Profeet bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden misschien wel het domste is wat gedaan worden kan. Levensgevaarlijk bovendien. Wie dood wil moet tijdens gewapende conflicten de vijand beledigen. 

Op basis van zijn volharding in de leugens over de aanslagen in Amerika 11 september 2001 heeft Wilders FITNA uitgebracht en twee topmilitairen met het vrije woord in de rug geschoten. Geen Stijl heeft de aanslag van Wilders op deze militairen herkent en lacht erom. Woorden die moorden zijn de woorden van Geert Wilders bij en tijdens gewapend conflict in Moslimlanden. Het is niet te begrijpen dat Wilders zoveel disrespect heeft voor de ambtenaren van de uitvoerende macht die voor het karretje gespannen van zijn politieke machinaties met het leven instaan voor de vrede en veiligheid van andere volkeren. Wilders en zijn 'umfeld' willen het niet begrijpen.

Dat laat niks anders over om te doen dan noest door typen en de producties te verzamelen en klaar te maken voor de post. Het zijn inmiddels de nodige analyses die gemaakt zijn over Wilders en zijn gevaar voor de veiligheid van de samenleving. Ze gaan in ieder geval terug tot 2007/2008. In 2003 was Wilders van de VVD. Toen stemde hij mee voor de oorlog zonder geldige reden in Irak. Een extreme daad van agressie wat Wilders nooit benoemt. In Irak leverde zijn stem onmiddellijk doden en gewonden en materiële zaakschade en op burgers gericht geweld om angst te zaaien en de maatschappij te veranderen. De keuze van Wilders in zijn rol van lid van de VVD om voor de oorlog zonder geldige reden in Irak te stemmen is een internationaal misdrijf.

Een zwaar internationaal misdrijf en niet een verschoonbare vormfout of zo. Nee Wilders heeft bewust ingestemd met de oorlog zonder geldige reden in Irak omdat hij minder arabieren wil. Dat zijn bondgenoten in crime munitie gebruiken die genocide veroorzaakt wil Wilders ook niet weten. Zijn stem had een discriminatoire grondslag. Het was een antisemitische stem. Net als zijn helden die in 1897 bepaalde dat Joden geen mensenrechten bezitten. De theorie van de Jihad tegen Wilders is dat hij kapot geschreven kan worden. Dat hij door het woord en eerlijk gebruik van normale privaatrechtelijke middelen in het justitiële kader duurzaam naar de gevangenis gewerkt wordt.

Het zijn meerdere misdrijven die Geert Wilders pleegt waarop levenslang als hoofdstraf is gesteld. Voor Wilders kan het verbod om aan politiek deel te nemen een bij straf zijn. Een beroepsverbod is dat. Het 'umfeld' van Wilders maakt ook goede kans op rake justitiële klappen. Niemand kan zich ziende blind of horende doof houden in verband met de feiten van Wilders. Juist Geen Stijl wat altijd de grote mond heeft over alles en iedereen zou het moeten opnemen voor de minderheden in plaats Wilders en Hans Jansen en David Pinto te steunen in hun antisemitische haatcampagnes.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus