U bent hier: Home / Emancipatie = mislukt

Emancipatie = mislukt

by J.L. de Kreek — last modified 27-09-2014 11:03
Opgeslagen onder:

Laten wij nu eens eerlijk zijn over de vrouwen emancipatie, alstublieft. Die is volledig mislukt. Kijk naar Femke Halsema, Jeanine Hennis en Claudia de Breij. Allemaal doen ze als mannen onder de kerels mee aan discussie vol testosteron. Met de grote mond dunkt het Claudia de Brij hinnikend dat we allemaal in uniform gaan nu de militairen zijn geadviseerd niet in uniform te reizen. Het advies MOET zijn: blijf weg bij mensen in uniform.

Claudia de Breij is één van de prominente blonde leeghoofden die uitgeleverd zou moeten mogen worden aan ISIS als het niet zo dieronvriendelijk zou zijn. Dweept ze ook nog eens met haar geaardheid terwijl homoburgemeester Onno Hoes genocide pleegt in Irak. Hoeveel zelfhaat heeft ze? Claudia de Breij die altijd overal vooraan staat met haar mond vol lange tanden weet het steeds zo goed te treffen. Not. Ze weet niet eens wat er aan de hand is omdat de denkt dat de aanslagen op de VS 11 september 2001 door Arabieren van Al Qaida gepleegd zijn.

 

11 september 2001 begint het probleem waarmee iedereen nu zit. Dit probleem kan het Jeanine Hennis of Femke Halsema probleem genoemd worden hoewel Hillary Clinton ook een grote bijdrage levert. Het probleem van de emancipatie is dat vrouwen net zulke klootzakken geworden zijn als de mannen waren. Het maakt helemaal geen reet uit. Allemaal zijn het hersenloos zakken cytoplasma. Apenrots beklimmen is niet voor vrouwen.

 

De dreigingen van ISIS nu zijn gevaarlijk vooral omdat de mensen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de Staat feitelijk niet weten uit welke hoek het gevaar komt. Dat houdt allemaal verband met het feit dat blonde geiten als Claudia de Breij niet verder denken dan de neus lang is. Het is zo liederlijk dom te denken dat wat iedereen gezien heeft op TV met de Twin Towers ook echt het gevolg zijn kan van de twee vliegtuigen. Laat eens een munt vallen van anderhalve meter. De munt valt omdat het niet ondersteund wordt.

 

Bij de Twin Towers is de ondersteuning acuut weggevallen daardoor zijn de gebouwen met de vrije valsnelheid symmetrisch in het eigen fundament gestort. Waarom kan zo'n Claudia de Breij met alle basisonderwijs wat ze vanzelfsprekend genoten heeft op het podium met de Binas in de hand niet voor iedereen humorvol uitleggen dat de Twin Towers tot stof zijn vergaand omdat er in een fractie van een seconde de hoeveelheid energie van twee kleine atoombommen gepompt is.

 

Jeannine Hennis de minister van Defensie is ook zo'n voorbeeld van emancipatoire mislukkingen, én ze is enorm gevaarlijk. Echt. Deze mevrouw heeft het bloed aan de handen van in ieder geval anderhalf miljoen arabieren in Irak. Ze spant de Nederlandse krijgsmacht voor haar karretje om ongestraft deel te nemen aan de genocide van 'the Coalition of the Willing' waaronder homofiel Hoes van Maastricht. Al die andere alpha vrouwtjes van de emancipatie houden stijf de kaken op elkaar over de zuiver terroristische ambtelijke bediening van Hennis dus emancipatie is een middel voor terroristische huisvrouwen om aan het gerief te komen.

 

Dan natuurlijk nog even Femke Halsema bespreken als toonbeeld van mannelijkheid. Het Nieuwe Testament heeft het over de Grote Hoer die het Beest berijdt wanneer het zich profetisch uitlaat over de dag van vandaag. Femke Halsema heeft als fractievoorzitter van GroenLinks géén oppositie gevoerd. Zij heeft Balkenende naar de bek gepraat, ondersteund bij en tijdens zijn internationale misdrijven; of althans zij heeft haar plicht verzaakt deze misdrijven te bestrijden. Femke Halsema is net zo blond als Claudia de Brei of Jeannine Hennis. Het aanrecht is hun plaats.

Share |
gearchiveerd onder:
comments powered by Disqus